Video: neljä vinkkiä rajauksen tekoon raskaille silmäluomille

Raskaiden silmäluomien kanssa tuntuu, että siistiä ja juuri oikeaan suuntaan nousevaa kissansilmärajausta on vain täysi mahdottomuus tehdä. Olen nyt yrittänyt löytää tähän itsekin lisää vinkkejä, sillä mitä enemmän vuosia kertyy, sitä alemmas omat silmäluomeni laskeutuvat, mikä vaikeuttaa melkeinpä kaikkien silmämeikkien tekemistä.

Löysin tämän aika etevän videon Tania Wallerin kanavalta. Hän näyttää, miten hän tekee aivan älyttömän kauniin rajauksen ja vaikka hänellä ei mitkään superraskaat silmäluomet olekaan, voi näitä vinkkejä kokeilla kuka tahansa. Ja mä meinaan ainakin kokeilla tuota ensimmäistä vinkkiä ihan heti seuraavan kerran kun teen rajausta. Se vinkki oli itselleni ainakin ihan uusi ja itseasiassa sen takia halusin jakaa tämän videon teidänkin kanssanne!

1. Älä tee rajausta silmän alareunaa mallina käyttäen. Monesti kissansilmärajaukseen kuulee vinkiksi sen, että rajauksen ”häntä” tulisi jatkaa samassa linjassa silmän alareunan kanssa kohti kulmakarvojen loppuosaa. Jos silmäluomesi ovat raskaat ja teet rajauksen tällä tavoin, rajauksen häntä voi eteenpäin katsoessa näyttää liian kaarevalta ja vinksahtaneelta. Tämän Tania demostroi hyvin videon alussa. Kokeile siis jatkaa rajausta silmäkulmasta suoraan, ei kohti kulmakarvojen loppuosaa vaan suoremmin ja enemmänkin kohti korvan yläreunaa.

2. Katso suoraan eteenpäin (ainakin aina välillä) kun teet rajausta. Monesti meikkausohjeissa neuvotaan katsomaan peiliin alaviistoon, jolloin rajauksen tekeminen helpottuu. Jos sinulla on raskaat luomet, muista ainakin välillä tsekata rajauksen muoto katsomalla peiliin suoraan, sillä se saattaa muuttua riippuen siitä, mihin suuntaan katseesi osoittaa.

3. Yritä välttää rajauksen tekemistä silmäluomen taitoskohtaan. Raskaissa silmäluomissa luomivako jatkuu pitkälle silmäkulmaan asti. Ja kun tästä syntyvään taitoskohtaan tekee rajauksen, se taittuu ikävästä eteenpäin katsoessa. Jos mahdollista, tee rajauksesta silmäkulmassa sen verran ohut, ettei väriä yllä taitoskohtaan asti ja rajaus pysyy muodossaan myös eteenpäin katsoessasi.

4. Hanki hyvät välineet. Tietysti tätäkin meikkaushommaa helpottaa se, että välineet on kunnossa. Omia suosikkejani rajauksen tekoon ovat NYX Epic Ink Liner, Sigma Gel Eye Liner ja Sigma E06 Winged Liner Brush, mutta tämän videon jälkeen haluan ehdottomasti hommata testiin Tanian mainitseman Anastasian Waterproof Creme Color Eyelinerin.

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle <3

Kommentit (2)
  1. Ai että kun olisi olleet blogit ja meikkitutoriaalit juttu silloin kun itse aloin teininä tekemään ensimmäisiä kokeiluja… Nämäkin ”kikat” joutui opettelemaan kantapään kautta vuosien saatossa 😀

    1. Haha voi ei! Ja joo, nykyään on onneksi superhelppoa löytää tietoa netistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *