Videotutorial: dutch braid

NUDE

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: ranskis väärinpäin eli french braid inside out eli hollantilainen letti eli dutch braid ;) Joka tapauksessa, tässä tulee se eilisessä postauksessa lupaamani tutorialvideo "hollantilaisen letin" tekoon. Mutta ihan ensiksi pari ihanaa variaatiota letin käytöstä:

Video liittyy pian ilmestyvän Costumen DIY-juttuun, jossa käytän puoliavonaista hollantilaista lettiä. Lehti ilmestyy ensi viikolla, muistakaahan siis tsekata se! :) Plus kertokaa mulle mistä toi videon taustalla oleva hirvittävä suhina johtuu..

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kuvat täältä,täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kommentit

paprikkalainen (Ei varmistettu)

Suhina johtuu siitä, että et puhu tarpeeksi kovalla äänellä joten kamera yrittää kompensoida sitä "nostamalla" äänitasoa jolloin myös kameran oma surina tallentuu videolle :) joten lisää vaan ääntä... :) voit myös hankkia mikin jonka voit kohdistaa, mutta voi olla että siihen tarvitaan parempaa laitteistoa kuin joka kodin videokameraa

Erika Naakka
NUDE

kyllä mulla erillinen mikki onkin, siks mä sitä ihmettelenkin :/ eikä ennen tällasta ongelmaa oo ollut vaikka samoja vehkeitä oon käyttänyt.

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Mä oon aina kutsunut tuota luurankoletiksi. Mulla oli lapsena valkoinen vyötärölle uloittuva tukka ja äiti teki joka aamu luurankoletin päiväkotiin/kouluun. Ja välillä kaksi, hermostuin, jos ne eivät olleet symmetriset.

Reetta (Ei varmistettu)

Ei tuo video ainakaan mulla toimi ollenkaan:(

Erika Naakka
NUDE

mikä siinä ei toimi? ei lataa vai mitä?

tiippa (Ei varmistettu)

pätkii toi video mullakin :( netin nopeudesta ei johdu :p

Reetta (Ei varmistettu)

Näkyy mustana koko videon ajan.. ääni vaan kuuluu, vaikka ei kyllä netistä pitäisi johtua.

Tiffany (Ei varmistettu)

Mikki on väärässä kohtaa, jouduin laittamaan äänet täysille että kuulin puheen suhinan takaa. Ja video pätki ihan sairaasti. Mutta pliis, tee sille kaikumiselle jotain, täytä seiniä tai tee videot paikassa jossa ei ole niin tyhjää.

Erika Naakka
NUDE

Nonni nyt on videon kokoa vähän pienennetty, eli ei enää pitäisi pätkiä teillä niin paljon. Ja kohinaakin poistin keinotekoisesti, eli ääni saattoi vähän muuttua. Ens kerralla ollaan taas viisaampia! :)

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.fi/

mulla toimi jo loistavasti :))

Kommentoi