Videotutorial: dutch braid

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: ranskis väärinpäin eli french braid inside out eli hollantilainen letti eli dutch braid 😉 Joka tapauksessa, tässä tulee se eilisessä postauksessa lupaamani tutorialvideo ”hollantilaisen letin” tekoon. Mutta ihan ensiksi pari ihanaa variaatiota letin käytöstä:

Video liittyy pian ilmestyvän Costumen DIY-juttuun, jossa käytän puoliavonaista hollantilaista lettiä. Lehti ilmestyy ensi viikolla, muistakaahan siis tsekata se! 🙂 Plus kertokaa mulle mistä toi videon taustalla oleva hirvittävä suhina johtuu..

[youtube width=”640″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=HNiJsypf5zI[/youtube]

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kuvat täältä,täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kommentit (10)
  1. paprikkalainen
    15.3.2013, 09:47

    Suhina johtuu siitä, että et puhu tarpeeksi kovalla äänellä joten kamera yrittää kompensoida sitä ”nostamalla” äänitasoa jolloin myös kameran oma surina tallentuu videolle 🙂 joten lisää vaan ääntä… 🙂 voit myös hankkia mikin jonka voit kohdistaa, mutta voi olla että siihen tarvitaan parempaa laitteistoa kuin joka kodin videokameraa

    1. kyllä mulla erillinen mikki onkin, siks mä sitä ihmettelenkin :/ eikä ennen tällasta ongelmaa oo ollut vaikka samoja vehkeitä oon käyttänyt.

  2. Mä oon aina kutsunut tuota luurankoletiksi. Mulla oli lapsena valkoinen vyötärölle uloittuva tukka ja äiti teki joka aamu luurankoletin päiväkotiin/kouluun. Ja välillä kaksi, hermostuin, jos ne eivät olleet symmetriset.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *