Videotutorial: kaikkeen sopiva pronssinen juhlameikki

NUDE

Tästä videosta vihjailinkin jo viime kuussa ja vihdoin voin jakaa sen täällä blogissa! Kyseessä on brittiläisen kosmetiikkaverkkokauppa Feelunique.comin (adlink) kanssa yhteistyössä tehty video, jossa tehtävänä oli kertoa suomalaisista kauneusihanteista ja samalla esitellä omia suosikkituotteitaan.

Päätin samaan syssyyn tehdä tästä tutorialvideon jo paljon hehkuttamallani theBalmin Nude'tude-luomiväripaletilla (postaus). Muut videolla näkyvät tuotteet löydät kätevästä listauksesta täältä.

Oli todella hienoa, että meikäbloggaajaa pyydettiin täältä Suomesta mukaan kamppikseen. Lisäkseni mukana on nimittäin monta aika kovan luokan nimeä mm. Briteistä, Ruotsista, Australiasta ja USA:sta. Toivottavasti saatte vain parin minuutin tutorialista jotain irti ja jos rallienglanti saa karvat pystyyn, suosittelen vetämään volumen minimille :D Ja hei Erika Naaka (lol) ottaa videotutorial-ehdotuksia enemmän kuin mielellään vastaan!

Ai niin ja jos innostut tilaamaan vaikkapa tuo mahtavan paletin, tässä muutama tämän kuun voimassa oleva alennuskoodi :) Yli 25 euron ostoksista 5% pois koodilla: FEEL0509, yli 55 euron tilauksesta 5 euroa pois koodilla: FEEL509 ja yli 80 euron tilauksesta 10 euroa pois koodilla: FEEL1009.

// Here's a tutorialvideo of a very simple party makeup. I did this for the Feelunique's Beauty Around The World campaing. You can find all the used products on a listing here. Sorry for my rusty English :D

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Miten ihana video :) Ja oot kaunis niinkuin aina :)

Erika Naakka
NUDE

Hih no kiitos :) <3

saaras (Ei varmistettu)

Tosi rohkeaa lähteä mukaan tälläseen kamppikseen missä joutuu puhumaan enkkua vaikka tietääkin ettei se ehkä sujukaan täydellisesti :) Siis hyvällä sanottuna! Nimittäin hyvin tulit ymmärretyksi. Mä en itse ikinä uskaltais!

Erika Naakka
NUDE

No olihan se aikas jänskää :)

Sonja/Kauneudesta (Ei varmistettu) http://kauneudesta.fi/

Kiva video ja toivottavasti jatkat videoiden tekoa :) Ymmärrettävästi jännittää puhua kameralle enkkua, mutta sehän meni hyvin. Katselin muitakin Feelunique-videoita. Monen suomalaisen ongelma ihan kaikessa esiintymisessä on se, että unohdetaan hymyillä silmillä, vaikka se on itse asiassa tosi tärkeää. Hymyilet silmilläsi aina kuvissa, mikä on hienoa, mutta kannattaa hymyillä silmillä myös videokameralle :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos hyvästä vinkistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvin sujui englanti ja olit kaunis niinkuin aina! :) Vähän iloisempi meininki ois ehkä voinut olla mutta ymmärtäähän jännityksen. ;) Pysyit kyllä asiaa videolla turhamaisuudesta yms mutta en haluaisi ajatella että suomalaisten ajatus kauneudesta ois ihan niin synkeä! Siis luonnollisuus on tietysti plussaa, mutta ei minusta laittautuvia katsota turhamaisesti vaan ihaillen, on laittautuminen on niin yleistä. Ihanaa suomessa on tietty se että meikkaamattomuuttakaan ei katsota pahalla, on meitä niin moneen junaan. Toisena päivänä sitä jaksaa puunata kauemmin kuin toisena. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja mielellään sua enemmänkin katsoisi videossa, juurikin tutoriaalien parissa!

mzk (Ei varmistettu)

Niinku joku oli jo kommentoinut, nii ihanaa että uskalsit lähteä mukaan engalnninkieliseen juttuun! Suomalaisilla kun tuppaa olemaan tavotteena aina täydellinen sujuvuus ja aksentti kielen kanssa enne kun sitä voi puhua..
Opiskelen itse Ruotsissa ja tänään pidin esitelmän ruotsiksi mun 25 hengen seminaariryhmälle, ja vaik ei ehkä menny iha putkee, nii oon tosi ylpee itestäni et sain pidettyy sen ja pääsin veilä läpi!:)

Jennun (Ei varmistettu)

Puhut todella selkeästi ja ymmärrettävästi! Olet videolla luonnollinen ja niin kaunis :-)

Erika Naakka
NUDE

Kiiiiitos! :)

Kommentoi