Videotutorial: kaikkeen sopiva pronssinen juhlameikki

Tästä videosta vihjailinkin jo viime kuussa ja vihdoin voin jakaa sen täällä blogissa! Kyseessä on brittiläisen kosmetiikkaverkkokauppa Feelunique.comin (adlink) kanssa yhteistyössä tehty video, jossa tehtävänä oli kertoa suomalaisista kauneusihanteista ja samalla esitellä omia suosikkituotteitaan.

meikki tutorial video.JPG

Sieppaa6.JPG

Päätin samaan syssyyn tehdä tästä tutorialvideon jo paljon hehkuttamallani theBalmin Nude’tude-luomiväripaletilla (postaus). Muut videolla näkyvät tuotteet löydät kätevästä listauksesta täältä.

Oli todella hienoa, että meikäbloggaajaa pyydettiin täältä Suomesta mukaan kamppikseen. Lisäkseni mukana on nimittäin monta aika kovan luokan nimeä mm. Briteistä, Ruotsista, Australiasta ja USA:sta. Toivottavasti saatte vain parin minuutin tutorialista jotain irti ja jos rallienglanti saa karvat pystyyn, suosittelen vetämään volumen minimille 😀 Ja hei Erika Naaka (lol) ottaa videotutorial-ehdotuksia enemmän kuin mielellään vastaan!

Ai niin ja jos innostut tilaamaan vaikkapa tuo mahtavan paletin, tässä muutama tämän kuun voimassa oleva alennuskoodi 🙂 Yli 25 euron ostoksista 5% pois koodilla: FEEL0509, yli 55 euron tilauksesta 5 euroa pois koodilla: FEEL509 ja yli 80 euron tilauksesta 10 euroa pois koodilla: FEEL1009.

// Here’s a tutorialvideo of a very simple party makeup. I did this for the Feelunique’s Beauty Around The World campaing. You can find all the used products on a listing here. Sorry for my rusty English 😀

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Kommentit (11)
  1. Janet Fantazya
    10.9.2015, 07:57

    Miten ihana video 🙂 Ja oot kaunis niinkuin aina 🙂

    1. Hih no kiitos 🙂 <3

  2. Tosi rohkeaa lähteä mukaan tälläseen kamppikseen missä joutuu puhumaan enkkua vaikka tietääkin ettei se ehkä sujukaan täydellisesti 🙂 Siis hyvällä sanottuna! Nimittäin hyvin tulit ymmärretyksi. Mä en itse ikinä uskaltais!

    1. No olihan se aikas jänskää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *