Videovinkki: helppo violetti silmämeikki

Koska alkuviikko on kulunut lomalta paluussa ja tavaroiden kotiin roudaamisessa, kuvaaminen ja meikkaaminen ovat vielä toistaiseksi jääneet taka-alalle. Siksi linkkaan näin keskiviikon ratoksi teille meikkaaja Allison Wilburnin videon, jossa hän näyttää miten tällainen kauniin luumunsävyinen silmämeikki tehdään.

violetti silmämeikki

Kokeilen tätä heti, kun meikkaamiselle on taas kunnolla aikaa, sillä violetti on omassa silmämeikissäni täysin vieras käsite ja tämän videon avulla voisin päästä siihenkin sävyyn jyvälle 🙂

Voisin tässä samalla kertoa teille myös vähän Costumen meneillään olevasta kauneuskuukaudesta. Voit lukeja itseäsi kiinnostavaa juttua klikkaamalla sivun ylälaidassa näkyvästä navigointipalkista tai Costumen kauneussivuilta. Mukana myös meikäläisen tekemiä tutorialeja, esimerkiksi sumusilmämeikin ohjeet 🙂 Check it out!

Kommentit (4)
  1. Nätti meikki. Olisi kiva nähdä miltä tämmönen näyttää sinulla 🙂 Itse arastelen kaikkien muiden paitsi tuttujen ja turvallisten ruskeiden sävyjen kanssa, vaikka ihania paletteja löytyisi monta. Tuntuu että ruskeille ja vihreille silmille kaikki värikkäätkin meikit sopivat kauniisti, kun itsellä on perus sinivihreäharmaat. Ehkä huomenna kuitenkin repäisen ja kokeilen vaikka tätä meikkiä! 🙂 -N

    1. Joo tätä kyllä testaan vielä tällä viikolla ja lupaan ottaa kuvat! 🙂

  2. Moikka! Tein äsken sellasen löydön, et pakko jakaa täälläkin 😀 falseeyelashes.co.uk ihan järjettömästi ripsiä, itteäni eniten innostaa noi Red Cherryt, oon ettiny kauan eurooppalaista nettikauppaa, joka niitä myy (en jaksa enää tullia :D)

    1. hei vau, kiitos vinkistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *