Viikon yllättäjät – Lumene Nordic Chic kulmatuotteet

Nykyään löydän enää todella harvoin uusia suosikkeja kulmakarvojen ehostamiseen. Jotta tuote menisi seulastani läpi, tulee sen olla juuri oikea koostumukseltaan, sävyltään ja levittyvyydeltään. Yleensä joku näistä falskaa, joten pysyttelen vanhoissa tutuissa ja hyviksi todetuissa. Mikään ei nimittäin ole raivostuttavampaa kuin liian oranssi, liian vähäpigmenttinen, liian pehmeä tai liian kokkareinen kulmatuote.

lumene nordic chic extra stay eyebrow palette 3.jpg

Mutta nyt tälläkin rintamalla nytkähti! Lumenen kulmakynät olivat aikoinaan ehdottomia lemppareitani ja jotenkin on tosi kivaa, että uudet suosikkini tulevat juurikin Lumenelta. Ja he ovat nimeltään Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette (suom. Puuterimainen Kulmaväri) ja Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil. Sain molemmat testiin blogin kautta.

Olen kuullut monien valittavan, ettei Lumenen uudistuneen värikosmetiikkalinjan kulmakynät ole vanhoihin verrattuna yhtä laadukkaita ja että sävyvaihtoehdot ovat huonontuneet vanhaan nähden. Siksi en tätä testaillessani odottanut mitään sen suurempia jymy-yllätyksiä. Sävyihin en osaa sanoa mitään, mutta ainakaan tämän kynän laadussa tai jäljessä ei ole mitään vikaa. Päinvastoin, olen käyttänyt tätä päivittäin sen jälkeen kun tämän testiin sain! Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil -kulmakynän sävy 2 Harmaaruskea on ihan superkylmä ja koostumus juuri sopivan kova, ettei kulmia tule vedettyä överiksi. Viime aikoina en ole enää välittänyt kynämallisista kulmatuotteista, mutta joku tässä on sellaista, että olen täysin koukuttunut. Plussaa myös toisessa päässä olevasta harjasta.

lumene nordic chic extreme precision eyebrow pencil.jpg

Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette yllätti mut vieläkin suuremmin ja on hands down paras kulmaväripaletti, jota olen koskaan kokeillut. Siinäkään ei töki mikään ominaisuus, vaan kaikki aina pigmenttipitoisuudesta sävymaailmaan ovat ihan nappisuorituksia Lumenelta. Väri on pigmenttinen ja levittyy erittäin tasaisesti iholle, sävyt ovat sekoitettavissa ja täydellisen kylmiä. Kulmat (kynä + puuterimainen väri) myös pysyvät paikoillaan oikein hyvin koko päivän!

Yleensä mua myös raivostuttaa palettien mukana tulevat applikaattorit, jotka ei ikinä pelitä kuten pitäisi ja olen tottunut tarttumaan omaan viistosiveltimeeni. Mutta tämä! Molemmat päät toimivat oikein hyvin ja sivellin on lyhyyttään lukuunottamatta oikeinkin kelpo vehje.

Ainoa juttu, joka tässä paletissa mietityttää on se, että sävyvaihtoehtoja on tällä hetkellä vain tämä yksi, 1 Medium Brown. Kahdella sävyllä vaihtoehtoja saa aikaiseksi tosi monta ja paletti käy varmasti isolle joukolle, mutta toivon silti, että esimerkiksi punapäät ja tummakulmaiset saisivat vielä omat palettinsa.

lumene nordic chic extra stay eyebrow palette.jpg

Tässä vielä erittäin nopeasti ja kätevästi tehdyt kulmat, jotka näkyivät jo eilisessä postauksessa. Käytin ensin kynää pienin vedoin sinne, missä kulmissani on suurimpia aukkoja ja tummensin lookia sekoittamalla paletin kahta väriä toisiinsa ja käyttämällä tuota paletin omaa sivellintä värin levittämiseen.

Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette -kulmakynäpaletista on saatavana tosiaankin vain tämä yksi sävy 1 Medium Brown ja Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil -kulmakynästä on saatavana sävyt Harmaanmusta, Harmaanruskea, Vaaleanruskea ja Keskiruskea. Molemmat maksavat noin 12,90 e.

Oletteko te jo ehtineet testata uudistunutta Lumenea? 🙂

Kommentit (8)
 1. Itse olen ollut hieman pettynyt tuohon uuteen kulmakynään. Värisävy on sopivan kylmä suomalaiselle ihonvärille, mutta ainakin oma yksilöni on huomattavasti pehmeämpi kuin Lumenen vanhat kulmakynät, ja sen vuoksi kynää saakin olla koko ajan teroittamassa jos tahtoo tarkkaa jälkeä. Toivoisin Lumeneltakin tällaisen supertarkan ”rullattavan” kulmakynän, siis Anastasia Beverly Hillsin Brow Wizin tapaisen tuotteen. Mutta nuo puuterimaiset värit on kyllä napakymppi!

  1. Siis musta taas tuntuu että tää on kovempi kuin aiemmat kynät.. hmm mutta mun vanhan kynän käytöstä on kyllä niin paljon aikaa, etten ihan varmaksi voi sanoa 😀

   Ja siis ihan samaa mietin, kun tätä kirjoitin! Miksei Lumene voi tehdä rullattavaa ja ”aina tarkkaa” kynää. Niitä mäkin rakastan ja tykkään kyllä enemmän sellaisista kuin perinteisistä kynistä. Oletko kokeillut Urban Decayn, Isadoran ja Maybellinen rullattavia kyniä? Ne on mun lemppareita ja tykkään niistä enemmän kuin tosta ABH:sta 🙂

   1. Kyllä tämä uusi kynä on hieman kovempi kuin vanhat. Kokeilin niitä vierekkäin vanhan kanssa ja ero oli aivan selvä. Erittäin hyvä tuote ja harja viimeinkin käyttökelpoinen.

 2. Lumene osaa kyllä tuon sävymaailman pohjoismaiseen väritykseen. Olisi mielenkiintoista tietää, miten sävyvalikoima vastaanotetaan ulkomailla. Lumenehan on ainakin ihonhoitoaan markkinoimassa jenkeissä aika aktiivisesti. 

  Omaa vanhempaa kynääni on sen verran jäljellä, että en vielä pitkään aikaan pääse kokeilemaan näitä uusia. Minusta on kivaa, että on perinteinen kynä. Itse olen pitkään vältellyt mekaanisia kyniä, sillä ne eivät ole koskaan tarpeeksi tarkkoja. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *