Viikonlopun kaasojen ja morsiamen kampaukset

Viikonloppuna juhlittiin ystäväni Elinan häitä Vantaan Nygårdsissa. Sain kunnian olla jälleen yksi viidestä kaasosta ja tehdä morsiamen kampauksen ennen häitä.

kaasokampaus 1.jpg

En ollut juuri miettinyt omaa kampaustani. Pari päivää ennen kuulin muiden kaasojen puhuvan läpivetoletistä ja saimmekin idean tehdä kaikille samanlaisen kampauksen! Paitsi yhdelle, jonka tukan pituus ei tähän kampaukseen olisi tainnut riittää. Kaikki tekivät omat kampauksensa ja muut kaasot kertoivatkin hyödyntäneen meikäläisen tutorialia 😉 Itselläni tähän kampaukseen meni vaivainen vartti eli tässä ihan oikea pikakampaus kesän juhliin!

kaasokampaus 2.jpg

kaasokampaus 3.jpg

kaasokampaus 4.jpg

kaasokampaus 5.jpg

Morsiamelle tein tavallisen ranskiksen ja ison hieman sivulla olevan niskanutturan. Edestä hiuksia jätettiin vähän auki, jotta lopputuloksesta tuli ihanan boheemi. Nutturan sisällä oli donitsivalkki ja kampauksen viimeisteli aiiiivan ihana kukkapanta!

kaasokampaus 7.jpg

kaasokampaus 6.jpg

kaasokampaus 7a.jpg

kaasokampaus 8.jpg

Ihana rakkaudentäyteinen viikonloppu <3

Kommentit (9)
 1. Salla Vikman
  24.7.2017, 14:16

  Voi miten ihanat lookit! Osaatko sanoa mistä kuvissa esiintyvien kaasojen mekot olivat?

  1. Violetit puvut on Asokselta (tosin mun jo aika vanha, eli ei varmaan löydy enää) mutta Katjan puku on Multiway 🙂 Muiden kaasojen mekot on Nelly.comista tilattu 🙂

 2. Voi miten kaunista!
  Minua myös kiinnostaisi kaasojen asut ja olisi kiva nähdä enemmän kuvia, esim. ryhmäkuva?

  1. Ryhmäkuvan otti valokuvaaja, joten sitä ei varmaan saa ainakaan vielä kuukauteen omiin käsiin :/ Mutta violetit mekon on Asokselta, muut kaasomekot Nelly.comista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *