Vinkki ripsivärisutun poistamiseen

Olen jo kauan käyttänyt tätä vähän epätavallista keinoa poistaa luomelle vahingossa levinnyt ripsiväri. Keino ei ehkä ole tullut sinulle mieleen, joten toivottavasti saat tästä hyödyllisen meikkivinkin!

isadora flashing volume 2.jpg

Useat tekevät virheen siinä, että yrittävät hinkata ripsiväriä pois kun se on vielä kosteaa. Pumpulipuikolla hinkkaaminen saa vain ripsivärin leviämään ja lopputuloksena voi olla koko luomivaon pituinen musta viiva.

ripsivärisuttu.jpg

Tärkeintä on siis antaa ripsivärin kuivua kunnolla. Seuraavaksi tärkein juttu on raaputtaa se pois ripsiharjalla, ei hieroa pumpulipuikolla. Ideana on siis varovasti raaputtaa täysin kuivunut ripsiväriklöntti pois iholta, jonka jälkeen kannattaa viimeistellä kohta vielä luomivärillä. Homma hoituu supernopeasti, eikä korpuksi kuivunut ripsivärituhru leviä tällä keinolla laisinkaan. Kokeile vaikka!

cien lipstick berry passion 2.jpg

Kommentit (3)
  1. …kiitos hyvästä vinkistä, kokeillaan!

  2. Aamulla tuli toiseen silmään keskelle yhteen kohtaan leveämpi eye-liner raja, kuin toiseen. Otin vanupuikosta vanun pois ja tipautin kämmenselälle pienen tipan kasvoöljyä, dippasin riisutun vanupuikon pään siihen ja sain korjattua puikon terävällä reunalla rajuksen pyyhkäisemällä kevyesti.
    Pidän pientä näytteeksi saatua kasvoöljy (ja seerumi) pulloa meikkilaukussa, ohennan jommalla kummalla joskus meikkivoidetta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *