Vuoden kulmakarvatrendi

NUDE

Eräs trendi, jolle ilomielin heitän tänä keväänä hyvästit, on ns. insta-kulmat. Tiedättekös, ne tarkkarajaiset ja parhaimmillaan liukusävyiset linnunsiivet (tsekkaa kuva). Muotinäytöksissä kulmamuoti on ollut jo pitkään monta astetta luonnollisempi ja nyt, kun Kardashianien luottomeikkaaja Mario Dedivanovic julisti insta-kulmien olevan menneen talven lumia, toivon luonnollisuuden rantautuvan leviävän catwalkeja laajemmalle.

Kulmat ovat tänä keväänä edelleen tuuheat, mutta niiden ehostamiseen riittää vain aukkokohtien täydentäminen kevyesti terävällä kulmakynällä ja tummuutta voi hakea puuterimaisella tuotteella. Tänä keväänä isossa osassa ovat erilaiset vahat ja geelit, joilla kulmakarvat saa eroteltua toisistaan saaden kokonaisuuden näyttämään paljon tuuheammalta.

Kuvassa tämän hetken lemppareitani: upouusi Maybelline Brow Precise Micro Pencil, Milani Brow Shaping Wax (saatu eleveniltä) ja ikisuosikki IsaDora Matte Chocolates -luomiväripaletti, jossa on se täydellinen kylmä ruskea.

Jatka lukemista:

Luonnollisen tuuheat kulmat SAIPPUALLA

Kommentit

ohsomanyreasons

Ihanaa <3 En kyllä koskaan harvoine kulmineni ( ja laiskuuteni vuoksi) päässyt instakulma-villitykseen mukaan. :) 

Ma Tilda (Ei varmistettu)

Ei ihan osu aiheeseen, vaikka olen kyllä käyttänyt pohjustusta kulmien meikkauksessa; joko olet löytänyt sen maailman toiseksi parhaan primerin, mihin kannattaisi satsata nyt, kun UD pilasi huipputuotteensa uudistamalla sitä? Tarkoitan siis, että kun pakkaus huononi (epähygieninen, kaikkea tuotetta ei saa tuubista ulos, pakkauskoko pieneni) ja koostumuskin muuttui, niin en kyllä enää toista samanlaista osta.

SiiriS (Ei varmistettu)

Onnellisia olkoot ne joilla edes kasvaa jotenkin tasaisesti kulmakarvoja. Itsellä alkaa ensimmäiset kunnon karvat vasta silmän puolivälistä jatkuen erittäin harvoina ulkokulmaan. Ja ei en ole koskaan edes nyppinyt sisäkulman kohdalta kulmia. (Y) Haaveena on vielä joku päivä (kun on rahaa) mennä ottamaan kestopigmentointi ettei tarvitsisi näyttää alienilta meikittöminä päivinä.

Delle (Ei varmistettu)

Kestopigmentointia kannattaa harkita tarkkaan ja vertailla ei tekijöiden kädenjälkiä. Välillä näkee tosi luonnottoman näköisiä kulmia, ohuita lakupötköjä. Kantikas kulmakarvan alku ei näytä (minun mielestäni) hyvältä.

Poena (Ei varmistettu)

Luonnollinen kulmamuoti kuulostaa kyllä tällaisesta laiskasta kulmen nyppijästä melko hyvältä

Erika Naakka
NUDE

No juuri laiskuutta tässä peräänkuulutetaankin! ;)

Kommentoi