Vuosisadan kiharaoivallus

Paljastin teille jokunen viikko sitten Kevin Murphyn iltamassa oppimani kestävien kiharoiden salaisuudet. No nyt olen päästänyt näitä itselleni uusia vinkkejä tositoimiin ja täytyy sanoa, että meikäläisen tukan käkkäröittäminen ei enää koskaan ole entisensä.

Ennen siis suihkin ennen kiharruspuikon käyttöä hiuksiin reippaasti lämpösuojasuihketta, mutta nyt.. Nyt olen löytänyt jotain paljon parempaa, nimittäin muotoiluvoiteet! Olen siis täysin valaistunut. Ennen en ole tajunnun muotoiluvoiteiden funkiota ja kiertänyt ne kaukaa, mutta nyt olen löytänyt niiden hienouden!

kestävät-kiharat.jpg

Käytän muotoiluvoiteita kuten kampaaja Juha-Matti Manninen ohjeisti: pyyhekuiviin hiuksiin (reilusti!) ja sen jälkeen raakaföönaus ilman harjaa. Näin tukka on lämpösuojattu, eikä siihen tarvitse enää suihkia mitään ilman kihartamista. Ja ai shaakeli kun tulee kestävää kiharaa! Jopa mun uudella Cloud Ninen valtavalla Waving Wandilla tehdyt jättilaineet ovat pysyneet eivät vain yhtä, vaan kaksi päivää + yhden ilma-akrobatiatunnin. Kihara on kimmoisa ja tukkaan tulee ihan eri tavalla rakennetta kuin lämpösuojasuihkeilla.

Testasin näitä kahta muotoiluvoidetta hiuksiini samalla kertaa. Toiselle puolelle päätä levitin uutta XZ Styling&Care Muotoiluvoidetta ja toiselle puolelle Kevin Murpyn Anti.Gravitya (molemmat saatu blogin kautta). Kestävyydessä en huomannut eroa, mutta XZ antaa hiukseen enemmän kitkaa, kun taas Kevin Murphy jättää hiukset pehmeämmäksi ja kiiltävämmäksi. Molemmat siis yhtä kovia ottelijoita, enkä ole vielä osannut päättää, kumpi näistä on vienyt voiton ja paikan kylppärissäni. Mutta sen tiedän kumpaa ostan kun nämä tyhjenevät: suomalaista XZ:aa, sillä se maksaa vaivaiset 5 e, Kevin Murphy lähes 30.

EDIT: 12.10. Selvitin asiaa ja XZ Styling&Care Muotoiluvoide EI sisällä lämpösuojaavia polymeereja! Se suojaa hieman lämmöltä, mutta kuumemmissa tilanteissa kannattaa päälle suihkauttaa vielä vähän lämpösuojaa.

Pssst… koodilla CLOUDNINE saat 15% alennuksen Cloud Ninen tuotteista Elevenin verkkokaupasta! Suosittelen myös merkin suoristusrautaa 🙂

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit (4)
 1. Heippa, kiitos huikeasta vinkistä! Menee ehdottomasti kokeiluun, sillä en ole toistaiseksi kokeilemillani keinoilla saanut koskaan kiharoita kestämään.

  Kiinnostuin tuosta ihanan edullisesta XZ:n muotoiluvoiteesta, mutta jäin miettimään sisältääkö se todella lämpösuojan? Yritin googletella asiaa, mutta missään ei mainita, että se sisältäisi, toisin kuin esimerkiksi saman merkin vastaavassa muotoilusuihkeessa. Esimerkiksi XZ:n sivuilla tämän voiteen kohdalle ei ole laitettu ”suojaa lämpökäsittelyltä”-merkintää. Haluan kuitenkin ehdottomasti suojata hiukset myös lämmöltä 🙂

  Kiitos jo etukäteen, jos sinulla on tästä enemmän tietoa! Jos tämä tuote ei sisällä lämpösuojaa, menee vähän hankalaksi, sillä sitten täytyisi jo käyttää kahta eri tuotetta – mikä voisi taas vesittää loistavan kiharavinkin!

  1. No niin tätä piti selvitellä ihan tuotekehityksestä asti 😀 Ja sieltä vastattiin näin: ”XZ Muotoiluvoide ei sisällä polymeerejä, joille meidän tietojemme mukaan olisi tehty lämpösuojatestejä – emme siis markkinoi tuotetta lämpösuojallisena tuotteena emmekä voi luvata lämpösuojaa kaikkein kuumimpia lämpötiloja vastaan. Tuotteen sisältämät vahat ja polymeerit kuitenkin muodostavat suojaavan kalvon hiusten pinnalle suojaten hiuksia jonkin verran myös lämmöltä. Mutta aivan kuumimmissa lämpötiloissa suosittelisimme käyttämään myös erillistä lämpösuojallista tuotetta, kuten vaikkapa saman tuotesarjan XZ Muotoilusuihke 4in1 –suihketta, joka sisältää myös lämpösuojan.” 

   Eli tosiaan varsinaista lämpösuojaa tämä ei sisällä eli kaverina pitää käyttää jotain suihketta 🙂 Mutta itse aion edelleen käyttää tätä sen mahtavan rakenteen takia  jonka tästä saa.

   1. Wau, kiitos näin perusteellisesta selvityksestä! Ei varmaan auta muu, kuin kokeilla tätä tuotetta kuitenkin. Täytyy vain löytää paras mahdollinen suojasuihke&muotoiluvoide-kombo 🙂 Ehkäpä jopa merkin oma suihke, jos omat, ennestään kaapista löytyvät suihkeet eivät toimi voiteen kanssa yhdessä. Suurkiitokset vielä 🙂

 2. Ooh, tää kuulostaa hyvältä! Pitänee siis seuraavalla Suomen visiitillä hamstrata tota XZ:iä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *