Wanted: Artis Brush

Meikkihifistely on taas saanut uuden kohteen, kun julkkismeikkaajien ja kauneustubettajien videoilla ja Instagram-tileillä on tiuhaan vilahdellut kummallisen näköisiä meikkisiveltimiä. Nämä hammasharjaa muistuttavat Artis Oval -jättisudit ovat jättämällään jäljellä ihastuttaneet meikäläistäkin jo jonkin aikaa ja nyt pohdin, raaskinko laittaa lähes 60 euroa yhteen siveltimeen.

artis brush.jpg

Meikkipohjan ja silmämeikin pitäisi onnistua näillä moitteettomasti ja itseäni kiinnostaisi erityisesti tuo Oval 7, jolla meikkivoide näyttää levittyvän paikoilleen kuin unelma – ja nopeasti. Siveltimiä on tilattavissa Suomeen tällä hetkellä ainakin Net-a-porterista ja meikäläistä ainakin kutkuttaisi kokeilla! Jos et käsitä yhtään mistä tässä on kyse, tsekkaa vaikkapa tämä Instagram-video, niin pääset kärryille 🙂

Onko siellä jo kenties joku sutitrendin aallonharjalle ehtineitä?

Kommentit (5)
  1. Mac toi tuon malliset jo 2014. Muistan Saara Sarvaksen blogipostauksen niistä. Ihan hauskoiltahan ne vaikutti jo silloin, mutta en edelleenkään tykkää siveltimillä levittää meikkivoidetta 😀 Macin rajaussivellin oli todella siisti, mutta kyllä mä tykkään perinteisistä siveltimistä enemmän.. On niin tottunut maalaamisesta, piirtämisestä yms, että pystympi asento sopii käteen paremmin. 

    1. Olin juuri tulossa kommentoimaan, että eikö tämä ole jo ns. vanha juttu. 🙂 En ole itse näitä kokeillut, mutta näyttävät kömpelöiltä.

  2. Katatuulikki
    6.3.2016, 13:05

    Mä olen himoinnut tuollaista meikkivoidesivellintä, sillä Jaclyn Hill on käyttänyt tuollaista videoissaan 😀 Itse tykkään juurikin siveltimistä meikkivoiteen levittämisessä ja tuo vaikuttaa täydelliseltä. Tällä hetkellä kuitenkin 60 euroa siveltimestä on vähän liikaa itselleni, mutta ehkäpä jossain kohtaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *