Yhden tuotteen smoky eye -meikki

Ette ehkä usko, mutta näissä kuvissa tehty smoky eye -meikki on tehty tasan yhdellä tuotteella (plus ripsarilla). Ja minäpä kerron millä.

pixi lid & line 2.jpg

pixi lid & line 4.jpg

Sain Eleven.fi:stä testiin Pixi Lid & Line -silmämeikkikynän. Ja se, miksi tämä ei ole silmänrajauskynä, luomivärikynä tai vain applikaattori, johtuu siitä, että tämä on niitä kaikkia samanaikaisesti!

Pixi on minulle entuudestaan täysin tuntematon merkki, mutta esimerkiksi brittiläisissä kauneusblogeissa merkki vilahtaa tuon tuosta. Merkki on kotoisin Lontoosta ja sen tuotteet on tarkoitettu meneville naisille. Siksi monia tuotteista voi käyttää moneen tarkoitukseen, eikä meikkipussissa tarvitse kantaa niin suurta tuotearsenaalia.

pixi lid & line 5.jpg

Myös tämä kolmipäinen kynä on todellinen multi-tasking-tuote. Sen kahden korkin ja kahtia jakautuvan varren sisältä löytyy kajalkynä, kaunis musta glitter-luomiväri ja vaahtomuoviapplikaattoria muistuttava smudge-pää.

Näillä kolmella syksyn smoky eye -meikki syntyy kyllä kätevästi. Itse tein ensin kajalilla paksut rajaukset ronskilla kädellä. Sen jälkeen häivyttelin rajausta smudge-päällä ja lopuksi lisäsin koko liikkuvalle luomelle glitter-luomiväriä ”lid”-päällä töpötellen. Luomiväri vaatii pohjaksi tahmean alustan, joten levitin koko homman pohjalle peiteainetta ja primeria.

pixi lid & line.jpg

pixi lid & line 3.jpg

Meikkifriikkinä pidän kyllä erilaisten luomivärien, kajalkynien, siveltimien ja härpäkkeiden kanssa leikkimisestä, mutta matkalle tämä 3-in-1-kynä olisi kyllä mainio. Hintaa sillä on tosin yli 23, joten mistään halpistuotteesta ei ole kyse. Mutta toisaalta, voisihan jo kolmesta erillisestä tuottesta tuon verran maksaakin…

Huulissa minulla on muuten samaisen merkin ihana Mattelustre Lipstick säävyssä Rose Naturelle, josta on tullut yksi suurimmista nudepunasuosikeistani!

Onko teistä joku kokeillut Pixin tuotteita? Suosituksia? 🙂

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Kommentit (3)
  1. Mun perus smokey eye! Välillä mietinki, kannattaako panostaa 10eri värillä kun yhdelläkin tuotteella saa niin kauniin smokey eyen tehtyä:D ja paljon nopeempaa:)

    1. Joo mitä sitä turhia! Mut joskus tykkää taiteilla miljooonalla eri sävyllä vaikkei tarvis 😉

  2. pretty classy
    15.9.2016, 15:50

    Meikkejä en ole testannut, mutta Pixin ihonhoitotuotteethan ovat jo melko kulttituotteita Briteissä – päällimmäisenä varmasti kovasti hehkutettu Glow Tonic, joka itsellänikin on jokailtaisessa käytössä ellen käytä vahvempia happoja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *