Testattua: Yumi Lashes -kestotaivutus

Sain pari viikkoa sitten kutsun ihanaan Kauneushoitola Ravensaraan kokeilemaan heidän Yumi Lashes -käsittelyä. Aluksi mietin, että onkohan tuosta nyt mitään apua mun nysäripsille, mutta kun selailin netistä ennen ja jälkeen -kuvia, vakuutuin niin, että päätin lähteä kokeilemaan.

Ja kuten näistä kuvista huomaatte, päätös oli oikea! 😉 Yläpuolella ripset ilman ripsaria, alhaalla molemmissa kuvissa ripsarin kera. Ripsarin kanssa mun silmät siis näyttivät näemmä kaljuilta.

Hoitolassa tehtävässä kestotaivutuksessa on siis yksinkertaisesti kyse siitä, että ripset taivutetaan tyvestä. Kuin ne olisi taivutettu superhyvillä ripsientaivuttimilla. Tämä taivutus vain pysyy ja pysyy ja pysyy…

Mulla onkin aina ollut ongelmia ripsientaivutuksen kanssa. Vaikka mulla onkin käytössä se kuuluisa The Curler, omat tönkköripseni eivät pysy varmaankaan tuntia kauempaa taivutettuina. Ja kaikkia kikkoja on kokeiltu, niin ripsientaivuttimien kuumentamista että vedenkestävällä ripsarilla kikkailua. Siksi tällainen hoito olikin juuri sitä mitä tarvitsin. En vain tiennyt sitä 😉

Yumi Lashes -hoidossa aluksi ripset siis puhdistetaan meikin jäänteistä ja öljyistä. Sitten silmien alle asetellaan suojalaput (jotka muuten sisältävät hyaluronihappoa, ah) ja ripset liimataan silikonimuottien päälle kaarevaan muotoon yksi kerrallaan. Silikonimuotti valitaan sen mukaan, kuinka voimakkaan taivutuksen haluaa. Itselläni oli tuo naturellimpi vaihtoehto 🙂 Kun liimaus on valmis, levitetään ripsien tyveen ja puoliväliin vaikuttavat aineet, jotka taivuttavat ripset ja kiinnittää ne muotoonsa. Vaikutusaika valitaan ripsen paksuuden mukaan.

Lopuksi ripset värjätään asiakkaan haluamalla sävyllä ja päälle levitetään lopuksi hoitoaine. Ja koko tähän hommaan aikaa menee noin tunnin verran. Hoidon jälkeen ripsiä tulee olla kastelematta 12 tuntiin. Kestotaivutus kestää ripsissä 8-12 viikkoa, minkä jälkeen käsittely voidaan uusia. Ripsiä voi kuitenkin huoltovälin aikana värjätä uudelleen, jos ensimmäinen väri ehtii haalistua.

Mikä mua tässä koko hommassa eniten ihmetyttää on se, ettei kestotaivutukset ole saanut kovinkaan suurta näkyvyyttä blogien puolella. Syy saattaa piillä vallalla jylläävässä ripsipidennysbuumissa, mutta jos kaipaa jotain luonnollisempaa irtoripsien tilalle tai olet allergisoitunut ripsipidennyksissä käytettävälle liimalle, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kestotaivutusta. Yumi Lashes -käsittelyjä tekevät hoitolat löydät täältä ja Turun Ravensarassa hoito maksaa 80 euroa sisältäen siis taivutuksen sekä ripsien kestovärjäyksen.

Sain Ravensarasta mukaani myös ripsille tarkoitetun hoitoaineen, Yumi Mascara Nourish Lotion After Caren, joka hoitaa ja suojaa ripsiä käsittelyn jälkeen.

Olen siis tosi tyytyväinen lopputulokseen. Täällä sitä on ihasteltu ihka omia ripsiä kuin ne olisivat jonkun muun! Tällä hetkellä en edes raaski käyttää irtoripsiä, kun omat ovat ripsarin kanssa ihan tarpeeksi näyttävät. Ja kuten ensimmäisistä kuvista näkyy, muutos on yllättävän suuri, vaikka ripsiin ei lisätty mitään ylimääräistä. Omista ripsistäni siis onkin johonkin! Aamurutiinitkin nopeutuvat huomattavasti kun naamaan ei tarvita kuin kulmaväri, peiteaine ja ripsari; nyt pärjään nimittäin ilman rajauksiakin. Suunnittelinkin jo, että voisin ottaa samaisen käsittelyn ennen ensi kesää. Kesällä, kun olen törkeän laiska meikkaaja, värjätyt ja aina taivutetut ripset auttavat aika paljon 😉

Ps. Aikaisemman postauksen ja kuvia Ravensarasta löydät täältä.

kauneus meikki testit
Kommentit (26)
  1. Onpa huomattava ero! Tällaisen käsittelyn mäkin voisin tarvita 😉

  2. Oho, uskomattoman hyvännäköinen lopputulos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *