18 KPL sivellinsetti – Morphe Vegan set

Hyvä, huoliteltu ja siisti meikki syntyy kunnon siveltimillä. Siveltimillä on väliä ja suosittelen hankkimaan ainakin pari kunnollista eri tarkoitukseen tarkoitettua sivellintä.

Itse halusin uusia siveltimiä, sillä suurin osa omistani oli 2000-luvun alusta ja kaipasin niihin päivitystä, vaikkakin ne ovat säilyneet hyvänä kaikki nämä vuodet. Törmäsin Beautybay.comin sivuilla Morphen 18 kappaleen Vegan Set- kokoelmaan ja päädyin tilaamaan sen, koska sen hinta oli 58 euroa eli yksittäisen siveltimen hinnaksi jäi vain 3 euroa.

 

MORPHE SIVELTIMETP10.jpg

 

Setti on osoittautunut todella rahansa arvoiseksi, enkä ole katunut sen tilaamista. 

Alla olevat kolme sivellintä ovat päivittäin käytössäni luomivärien levittämisestä häivyttämiseen. Kaikki siveltimet ovat ihanan pehmeitä ja hyvälaatuisen oloisia. Nämä siveltimet olivat minun suosikkisiveltimeni koko setistä ja menivät heittämällä ohi monen hintavammankin siveltimen ohitse. Eli hinta ei aina takaa laatua, ainakaan meikkisiveltimien kohdalla. 

 

MORPHE SIVELTIMET2.jpg

 

Vasemmalla oleva viisto ja tasapäinen sivellin toimii luomivärin levittämisessä luomivakoon ja kulmaluun päälle. Se on kivan iso ja luomivärin saa nopeasti levitettyä laajalle alueelle. Levitän siveltimellä luomivärin ja häivytän mahdolliset rajat vielä pehmeällä häivytyssiveltimellä.               Keskellä oleva litteämpi, mutta pehmeää karvaa oleva sivellin on monikäyttöinen, lisään sillä tummaa väriä luomivakoon, vaaleita sävyjä liikkuvalle luomelle jne. Oikealla oleva pehmeä ja vähän harvempaa karvaa oleva häivityssivellin toimii häivittämisessä ja siitä on tuli uusi lempparisivellin. 

 

MORPHE SIVELTIMET5.jpg

 

Yllä olevasta neljästä siveltimestä en ole vielä oikein varma, että tykkäänkö niistä vai en. Koska sotkin siveltimien järjestyksen (Beautybayn sivuilla on selitys siveltimille järjestyksen mukaan), en ole enää varma mikä niistä on ns. concealer brush ja mikä taas luomivärin levittämiseen tarkoitettu sivellin. Ehkä toinen sekä suuremmasta että pienemmästä siveltimestä on ihan vähän pehmeämpää karvaa, jolloin olettaisin niiden olevan luomivärin levittämiseen tarkoitettuja.

Luomivärisiveltimiksi nämä ovat edellisiin verrattuna litteämpiä ja karheampaa karvaa. Jotkut helmiäiset luomivärit toimivat paremmin kostella siveltimellä levitettynä ja suihkutan meikinkiinnityssuihketta suoraan siveltimeen ja levitän luomivärin liikkuvalle luomelle tällaisella siveltimellä. Periaatteessa nämä siveltimet ovat monikäyttöisiä, ne sopivat peiteaineen ja huulipunan levittämiseen, tarkkaan työskentelyyn ja kostean ja irtonaisten helmiäisluomivärien levittämiseen, mutta mitään vau-efektejä ne eivät kuitenkaan aiheuttaneet. Yksi tällainen sivellin on joka tapauksessa hyvä olla käytössä esim. niiden helmiäisluomivärien levittämiseen!

 

MORPHE SIVELTIMET1.jpg

 

Yllä olevat kolme sivellintä pääsivät viikottaiseen käyttööni. Viistopäinen sivellin vasemmalla on pehmeää karvaa ja tykkään tehdä rajaukset tällaisella viistopäisellä siveltimellä. Käytän useimmiten geelimäisiä tai vahamaisia rajauksia, jotka ovat purkissa ja tällaisella siveltimellä saa tehtyä helposti nopeat rajaukset ripsirajaan ja tarvittaessa kissamaisen viiston rajauksen. 

Keskellä sopii huulipunien levittämiseen. Suipolla päällä saa tehtyä tarkkaa rajaa ja sivellin on tarpeeksi leveä, jotta huulipunan saa nopeammin levitettyä vs. kapeisiin ja pieniin huulisiveltimiin.

Oikealla oleva tasapäinen sivellin sopii luomivärin levittämiseen alaluomelle ja alarajauksen tekoon. Sivellin on litteä jolloin sävyn saa töpötettyä tarkasti ripsirajaan. 

 

MORPHE SIVELTIMET6.jpg

 

Lisäksi setissä on kapea eyeliner-sivellin sekä kapeampi ja suipompi sivellin, joka sopii huulipunien levittämiseen. Huulisiveltimien suhteen makuja on monenlaisia, osa tykkää pidemmistä ja kapeammista ja minä taas esim. leveämmistä ja lyhyemmistä siveltimistä. 

 

MORPHE SIVELTIMET3.jpg

 

Yllä olevat kaksi kasvomeikkisivellintä päätyivät päivittäiseen käyttööni ja niistä tykkäsin eniten kasvosiveltimistä. Vasemmanpuoleinen pyöreäpäisen sivellin on varjostussivellin, mutta minulla se päätyi ns. baananin värisen puuterin levittämiseen silmien alle (koska siihenkin tarvitsee oman siveltimen :D). Käytän Nyxin Contour-palettia ja sivellin on mielestäni juuri sopivan pieni banaanin värisen puuterin levittämiseen silmäluomien alle. Viistopäinen sivellin taas toimii poskipunan levittämisessä ja tykkään siitä, että se on tarpeeksi ”fluffy” eli pullea. Ainut miinus tuli, että jo paketin avatessa huomasin, että tämän siveltimen liimaus oli hajonnut ja varsiosa irtoaa siveltimestä.

 

MORPHE SIVELTIMET7.jpg

 

Setissä on kaksi melko identtistä pyöreäpäistä sivellintä, jotka ovat puuterin ja aurinkopuuterin levittämiseen tarkoitettua. Siveltimet ovat jääneet minulla vähemmälle käytölle, sillä käytän niihin muita siveltimiä, jotka ovat pulleampia ja leveämpiä muodoltaan. 

 

MORPHE SIVELTIMET8.jpg

 

Nämä kaksi viimeistä sivellintä olivat minun mielestäni setin turhimmat siveltimet. Pienempi sivellin on tarkoitettu meikkivoiteen levittämiseen ja kapean kärjen vuoksi sillä voi levittää meikkivoiteen tarkasti kapeampin kohtiin, mutta itse tykkään käyttää tasapäisiä siveltimiä meikkivoiteiden levittämiseen. Toisaalta joku voi taas tykätä siveltimestä, sillä se on kärjestä kapea, jolloin sillä saa meikkivoiteen levitettyä esim. silmänurkkiin.

Leveä viukamainen sivellin on liian paksu ja sen karvat olivat painautuneet lyttyyn paketissa. Siveltimen tilalle olisin toivonut esim. pienemmän ja kapeamman viuhkasiveltimen, jolla olisi voinut sipaista vaaleita korostuspuutereita poskipäille. Sivellin on tarkoitettu mm. puuterin pois pyyhkimiseen ja meikin viimeistelyyn, mutta mielestäni se on loppupeleissä aika turha sivellin.

Olisin vaihtanut muutaman muun siveltimen settiin, jotta se olisi ollut makuuni täydellinen. Olisin kaivannut aurinkopuuterin ja puuterin levittämiseen suuremman ja pulleamman siveltimen, mutta joka tapauksessa setti on hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Syy miksi en kaikkia siveltimiä käytä päivittäin johtuu siitä, että olen löytänyt suosikkisiveltimet mm. Zoevalta ja Sigmalta. Olen jossain vaiheessa postaamassa TOP 10-sivellintä, johon kokoan kaikki suosikkisiveltimeni, joita käytän päivittäin. Joka tapauksessa, hinta setille ei todellakaan ollut paha, kun esim. Zoevan siveltimet maksavat helposti n. 15-20 euron verran. 

Morphen siveltimiä saa esim. Beautybayn nettisivuilta ja setin saa tilattua postikuluitta. Sivellinsetti tulee mustassa sivellinpaketissa ja ne tulivat postiin yleensä n. viikon kuluessa tilauksesta. 

Miltä näyttää? Onko Morphen siveltimet tuttuja? 

 

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *