Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 meikkivoide

 Tänään blogiini pääsee esille ikoninen meikkivoide, joka on monen pettämätön luottomeikkivoide. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 meikkivoide on Estee Lauderin #1 meikkivoide, joka on peittävä ja lupaa kestää iholla koko päivän.

*Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup meikkivoide on ollut niin meikkaajien kuin kuluttajienkin suosituimpien meikkivoiteiden kärjessä jo pitkään. Milloin takuuvarmana meikkivoiteena juhliin ja häämeikkiin tai rasvaisen ja kiiltelyyn taipuvaisen ihon luottokaverina. Meikkivoide lupaa olla kasaantumatta juonteisiin ja huokosiin. Double Wear lupaa tehdä ihosta virheettömän ja antaa puolipeittävästä peittävään lopputuloksen. Meikkivoide on öljytön ja kestää hikoilun ja sääolosuhteet.

Näin 40+ vuotiaana olen ajatellut sen olevan liian paksua ja juonteita korostavaa ikääntyvälle iholle, mutta sen pitkäkestoisuus ja peittävyys vaikuttivat sen verran, että siitä on tullut luottotuotteeni tilanteisiin, kun meikin pitää kestää iholla koko päivän.

Ihoni on kirjava ja siinä on niin punaisuutta kuin pigmenttimuutoksia. Vaikka ihoni on kuiva, se kiiltelee otsasta ja tuntuu, että moni meikkivoide haihtuu päivän aikana pois.

Iho ennen meikkivoidetta.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place 1W1 Bone.

Koska Double Wear on melko peittävää, sitä kannattaa levittää kevyesti. Myönnän, että huonoina ja kuivina ihopäivinä se ei istu kuivalle iholle, korostaa kuivuutta ja ihon epätasaisuutta, mutta oikeiden tuotteiden kanssa se toimii. Muutama kikka vinkiksi miten meikkivoiteen saa näyttämään luonnollisemmalta.

Ensinnäkin, jos iho on kuivuuteen taipuvainen, niin pohjatyö kannattaa tehdä hoitotuotteilla hyvin. Itselläni on käytössä kaksi hyväksi todettua ja toimivaa tuotetta meikkivoiteen alla. *Bybi Beauty Mega Mist-kasvovesi on ihon kosteuspommi. Olen kirjoittanut tuotteesta täällä. Jos sekään ei riitä kosteuttamaan ihoa, niin *Whamisa Toner Deep Rich palauttaa kuivan upean mehukkaan kosteutetuksi. Whamisan kasvovesi on viimeinen pelastava tuotteeni aina, kun ihoni on karhea ja mikään meikkivoide ei asetu iholle kauniisti. Kasvoveden päälle lisään *Bybin Babe Balmin, joka toimii kuivalla iholla hyvin meikkivoiteen alla.

Meikkivoiteen levittämisen jälkeen olen suihkuttanut lopuksi iholle kosteuttavaa *MAC Cosmeticsin Prep + Prime Fix -suihketta, joka raikastaa ihoa ja kiinnittää meikin. Se ikäänkuin sulauttaa ”pakkeloidun” lookin luonnolliseksi ja kuiva iho näyttää kuulaammalta ja luonnollisemmalta.

Oma sävyni on vaalea ja keltapohjainen 1W1 Bone. Monelle punertavaan taipuvaiselle iholle suosittu sävy on 1N2 Ecru, mutta minulle sävy oli aivan liian punertava ja tumma vaikka ihoni on hieman kylmemmän sävyinen. Sävy 1W1 Bone istuu kaulaani hyvin eikä näytä keltaisella kasvoilla.

Meikkivoidetta on myynnissä mm. Sokoksilta, Emotioniltaja verkkokaupasta *Eleven ja *Lyko.

Oletko sinä kokeillut meikkivoidetta?

kauneus meikki ostokset iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *