3 hyvää nudepunan huultenrajauskynää

Etsin jatkuvasti täydellisiä nudepunia ja huultenrajauskyniä. Etsinnässä on ollut sellainen melkein oman huulen värinen rajauskynä, jolla voisi tehdä huulista vain vähän täyteläisemmän näköiset jonkin vaalean punan tai huulikiillon kanssa.

Moni rajauskynä on joko liian ruskea tai aivan liian tumma. Täydellinen sävy olisi hennosti roosaan taittava nude.

Nyt olen löytänyt kolme hyvää sävyä!

we care icon, mauve mometn, pillow talk

……

We Care Iconin 1 Natural Nude  on vaalean rusehtava nudeväri ja se on hyvin lähellä huulen omaa sävyä. Kuvissa sävy näyttää ruskealta, mutta kevyesti painettuna sävy on hyvä nudesävy vaaleille huulille, jos haluaa sävyn ”your lips but better”. Rajauskynä käy yhteen monen nudepunan ja huulikiillon kanssa.

Lily Lolo Nude allure

We Care Icon Natural Nude + *Lily Lolo huulipuna Nude Allure (saatu)

……

Charlotte Tilbury Pillow Talk on maailmalla yksi tunnetuimmista nuderajauskynistä. Pillow Talk on We Care Iconin rajauskynään verrattuna enemmän roosaan taittava ja se käy monen vaaleanpunaiseen taittavan huulipunan ja huulikiillon parina. Pillow Talkin nimeen olen vannonnut jo jonkin aikaa, enkä ole toistaiseksi löytänyt parempaa sävyä. Väri on roosaan taittava nude, mutta sävy on vähän persikkaisempi verrattuna selkeästi mauveen taittavaan Max Factorin rajauskynään. Pillow Talkia käytän esim. *MAC Satin Lipstick Fauxin kanssa.

MAC Faux, Ch Pillow Talk

Charlotte Tilbury Pillow Talk +  *MAC Satin Lipstick Faux

……

*Max Factor Colour Elixir Lipliner 06 Mauve Moment on sävyistä kylmin ja sopii viileiden vaaleanpunaisten ja mauveen taittavien huulipunien ja kiiltojen pariksi. Mauve Moment on näistä tummin sävy ja sitä pitää laittaa todella kevyesti, jos haluaa vaalean rajauksen.

Maf Factor 06 Mauve Moment

Max Factor 06 Mauve Moment + Indy Beauty huulipuna Natasha

rajauskynä nude

Vasemmalta oikealle We Care Icon 01 Natural Nude, Charlotte Tillbury Pillow Talk, Max Factor 06 Mauve Moment.

……

Kaikki kolme rajauskynää ovat pehmeitä ja helposti liukuvia.

we care icon, mauve mometn, pillow talk

We Care Iconin tuotteita myy SokosCharlotte Tilburyn tuotteita muu Cult Beauty. Max Factorin tuotteita myy Prisma, Sokos, *Bangerhead ja *Cocopanda.

Vinkkaa sun lempi rajauskynä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *