4 hyvää kulmakynää, joista blondi tykkää

  *tuotteet saatu maahantuojilta ja pr-toimistoilta 

Huutelin keväällä blogini Instagramissa @ohsomanyreasons seuraajieni suosituksia vaaleille sopivista kulmakarvakynistä. Kaipailin kulmakynäksi neutraalin ruskeaa sävyä, joka ei olisi liian tumma ja sitä voisi huoletta painaa ihoon ilman pelkoa liian tummista ja piirretyistä kulmista.

Moni vaaleille tarkoitettu kulmakynä nimittäin taittaa helposti keltaiseen tai vihertävään. Sain hyviä suosituksia, mutta lopulta parhaimmat kynät löytyi omista laatikoistani ja lisäksi sain pari kynää kesän aikana testiin, joten valitsin 4 omaa suosikkia tähän postaukseen.

Hassua kyllä, löysin lopulta parhaimman omista jemmoistani. Olin täysin unohtanut tämän edullisen helmen. Kyseessä on alle 2€ maksava Prismoissa myytävä Miss Beautyn kulmakarvakynä sävyssä Blond. Sävy on juuri sopivan vaalea ja pehmeän sävyinen ja sillä ei tule vahingossa piirrettyä liian tummia ja piirrettyjä kulmakarvoja. Kynä on jotain pehmeän ja kovan väliltä. Värissä on ripaus lämpöisyyttä mukana ja se on näistä kynistä lämpöisin, mutta minun kulmakarvoissa se ei näytä yhtään lämpöiseltä vaan neutraalilta vaalean ruskealta ja se istuu vaaleisiin hiuksiini hyvin. Tällä kynällä saan mielestäni kaikista luonnollisimmat vaaleanruskeat kulmat.

Toinen pitkäaikainen suosikkini on *IT Cosmetics Brow Power Universal Eyebrow Pencil sävyssä Taupe. Neutraalin ruskea sävy on tummempi kuin Miss Beautyn kulmakynä, mutta sillä piirrän kulmat hennommin painaen. IT Cosmeticsin kynä on tarpeeksi kova, joten sillä saa tarvittaessa piirrettyä hennompaa ja vaaleampaa sävyä ja painamalla terää ihoa vasten taas tummempaa sävyä. Kynää ei tarvitse terottaa ja toisessa päässä on kulmaharja, joka on mielestäni hyvän kulmakynän merkki. Itse pehmennän aina lopputuloksen kulmaharjalla, jotta kulmista ei tule liian piirretyn näköiset. Tykkään enemmän kovista kynistä, koska niillä voi piirtää hentoa jälkeä ja ne eivät suttaannu ja leviä niin helposti kuin pehmeä ja rasvainen kynä.

Uusimpia kokeilemani kulmakyniä on luonnonkosmetiikkamerkki Bohon kulmakynä sävyssä *03 Blond. Blond on harmaanruskea ja sopii viileille blondeille ja bruneteille. Itse koin värin olevan liian kylmä, koska lopputuloksesta tulee helposti kovan näköinen. Vaikka taitan hiuksiani hopeashampoilla viileään, on niissä silti lämpöisyyttä ja Bohon Blond on liian kylmä sävy. Värissä on mielestäni enemmän vihertävää harmautta kuin lämpöä. Jos etsit kylmänsävyistä kynää blondeille, niin suosittelen Bohoa! Bohon kynässä on myös kulmaharja toisessa päässä.

Juuri kun olin postaamassa nämä tuotteet, sain testiin aivan huipun kulmakynän tanskalaiselta Gosh-merkiltä ja siitä taisi tulla suosikkini, joten se oli pakko ottaa postaukseen mukaan. Uusi Ultra Thin Brow Pen on vedenkestävä kierrettävä kulmakynä, jossa on kapea ja kova kärki. Sävy 002 Greybrown on  loistava väri monelle. Sävy ei ole liian kylmä tai liian lämmin. Sävy on oikeastaan aika sama kuin It Cosmeticsin Taupe. Koska kynä on niin kova, niin sillä saa piirrettyä vaaleanruskeat kulmat kevyesti painamalla, mutta tarvittaessa sillä saa tummempaa jälkeä. Ohut terä on huippu ja tekee kynästä laadukkaan tuntuisen.

Tuotteen vedenkestävyyttä en ole kokeillut, mutta mielestäni se pysyy iholla paremmin, kuin esim. Miss Beautyn kynä. Ihoni rasvoittuu päivän aikana otsasta ja kulmakarvojen alta, joten kulmavärit usein häipyvät päivän aikana haaleammaksi.

Vaikka toivoin alunperin kovakärkistä sopivan sävyistä vaaleanruskeaa kynää, jota voi huoletta painaa kovaa iholle, en löytänyt sellaista vielä. Kaikki muut lukuunottamatta Miss Beautyä ovat kovakärkisiä ja tummempia sävyjä kuin toivoin, mutta niillä saa onneksi piirrettyä hennosti luonnolliset kulmakarvat.

Goshin tuotteita myy Sokos.

Miss Beautyn tuotteita myy Prisma.

Bohon tuotteita myy mm. Ruohonjuuri *Twistbe ja *House Of Organic.

It Cosmeticsin tuotteita myy *Kicks.

Vinkkaa sun suosikki kulmatuote? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *