Aistinautintojen Lierac Sensorielle

Tunnustan olevani huono apteekkikosmetiikan tuntija. Minulle apteekkikosmetiikka tuo kieltämättä mieleen vähän tylsät perusrasvat ja purkit, joissa ei ole oikein mitään luxusta. Toki valikoimissa on joitain brändejä, jotka ovat jo hieman lähempänä kriteerejä, joiden perusteella minä ostan tuotteeni.

Apteekissa myytävien tuotteiden tarjonta on kuitenkin laajentunut ja siellä on kaksi tuotesarjaa, joihin kiinnostukseni on herännyt, japanilainen V10 ja ranskalainen Lierac. Monipuolisen kasvojenhoitotuotteiden tarjonnan vielä ymmärrän apteekkimaailmassa, mutta en olisi voinut kuvitella joukossa olevan myös kiinnostavia vartalonhoitotuotteita, kuten kauniissa pullossa oleva kuivaöljy ja spa-henkinen vartalokuorinta.

 

 

Kävin lokakuussa Lieracin tilaisuudessa tutustumassa syksyn uutuustuotteisiin ja sain testiini muutamia tuotteita ja erityisesti kiinnostukseni heräsi Regenerating Dry Oil -kuivaöljyä kohtaan. Sääreni kuivuvat talvella niin pahasti, että pelkät voiteet eivät meinaa riittää kosteuttamaan ihoani ja pahimpina aikoina käytän öljyjä ja vartalovoiteita päällekkäin. Kuivaöljyt ovat siitä kivoja, että ne eivät jätä ihoa liian öljyiseksi vaan ovat kevyitä ja kuivuvat nopeasti iholle.

 

 

Lieracin kuivaöljy on kaikille ihotyypeille tarkoitettu ilmavan kevyt tuote, joka sisältää neljää erilaista öljyä. Mantelin- ja seesaminöljy tekevät ihosta pehmeän, ne kosteuttavat ja estävät kosteuden haihtumista iholta ja aprikoosinsiemenen ja auringonkukan öljyt heleyttävät ja virkistävät ihoa. Tuotetta voi käyttää vartalon lisäksi myös kasvoille ja hiuksille hienojakoisen koostumuksensa vuoksi. Tuotteen tuoksu on yhdistelmä raikasta greippiä, mandariinia ja pomeranssin kukkia ja tuoksun aistillinen puoli taas syntyy setristä, myskistä ja jasmiinin kukista. 

Tuoksu tuotteessa on makuuni vähän liian parfyyminen, sillä itse tykkään enemmän raikkaista ja hedelmäisistä tuoksuista migreeniherkän pääni vuoksi. Erityistä ihastusta aiheutti kaunis pullo kultaisine yksityiskohtineen. Tällaisen pullon voisin kuvitella löytäväni ennemmin tavaratalon hyllyltä kuin lähiapteekistani.

 

 

Sensory Body Scrub on hemmotteleva ja virkistävä sokerikiteitä ja kuorivia vaniljalastuja sisältävä kuorinta, joka käy kuivalle ja samealle iholle. Gel in Oil- koostumus muuntuu iholla veden kanssa maitomaiseksi ja tuote sisältää mm. arganin, viinirypäleen siemenen, mantelin ja hasselpähkinän öljyjä sekä jasmiinin kukan uutetta ja persikansiemenen jauhoa. Hienostunut tuoksu tuotteessa tulee mm. valkoisista kukista, ambrasta, vaniljasta ja jalopuusta.

Tuote jättää ihon pinnalle pehmeän tunteen sen sisältämien öljyjen vuoksi, joten kuorinta kannattaa tehdä suihkun loppuvaiheessa viimeisenä. Tästä kolmikosta tuotteessa on miedoin tuoksu, josta tykkäsin mutta omaan makuuni rakeet ovat vähän liian karheita. Itse pidän pienirakeisista kuorinnoista, mutta osa taas on sitä mieltä, että kuorinta saakin ja pitääkin olla karheaa ja isorakeista. 

Kolmen valkoisen kukan ylellinen Shower Gel on myös kuivalle iholle sopiva suihkusaippua, joka kosteuttaa ihoa. Saippuaton koostumus muuntuu iholla kevyeksi vaahdoksi ja tuotetta voi käyttää myös kylpyvaahtona. Tuotteen tuoksu on samaa tuoksulinjaa ja se jää miedosti iholle tuoksumaan suihkun jälkeen.  

 

 

Tällaisen tuotesetin voisin kuvitella antavani lahjaksi esim. äidilleni tai läheiselleni kauniiseen spa-henkiseen koriin pakattuna. Varsinkin vartaloöljy on kaunis pullo ja se on ylellisen tuntuinen tuote, vaikka tuoksu olikin omaan makuuni vähän liian parfyyminen. Toisaalta tykkään itse hedelmäisistä tuoksuista ja läträän mansikkaisilla suihkusaippuoillani ja persikkaisilla vartalovoiteillani, joten tämän tuoksumaailman voisin kuvitella sopivan heille, jotka eivät makeista ja kirpakoista tuoksuista juuri välitä. Tämän tuotelinjan tuoksumaailma on sen sijaan viettelevää, hurmaavaa ja ylellisiä aistinautintoja.

 

 

Lieracin tuotteita on saatavilla apteekeissa.

Oliko sinulle yllätys, että apteekista saa tämänkaltaisia tuotteita? 

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Mun nenään tuo öljy tuoksuu just sopivasti, mutta ymmärrän, että sulle voi olla tuoksu liikaa. Esim. Nuxen öljy on paljon voimakkaamman tuoksuinen, joten sen käytön jälkeen Lierac tuntuu todella hennon tuoksuiselta. :D

ohsomanyreasons

Aika mieto tuoksu tässäkin on, mutta ehkä se on se tuoksun tyyppi johon pääni yleensä reagoi.  Yleensä tuoksut jossa on pohjalla myskiä, mastelia ja vaniljaa ym. on tuoksuteltava ensin ennenkuin uskallan kokeilla niitä iholle.

 Nuxea en olekaan tuoksutellut. Hyvä tietää, ei siis välttämättä ole minun tuotteeni se :)

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Mä luulen, että näissä voisi olla tuoksu kohdillaan mun tuoksunenään! Itseasiassa en ole koskaan käyttänyt kuivaöljyjä vartalolla, mun kroppa ei oikeastaan sinällään pahemmin kuivu tai jos kuivuu, saan tilanteen haltuun ihan vartalorasvoilla :)

ohsomanyreasons

Käy ihmeessä nuuhkimassa josko tuoksu olisi sun makuun :) Mulla on itseasiassa käytössä Herbinan Mango-öljy, jonka imelästä tuoksusta pidän, mutta koostumukseltaan se on liian öljyistä eikä mitään luxustuotetta. Tämän tuotteen jos saisi jollain persikkaisella tuoksulla niin olisin myyty <3 

Kommentoi