Baby Lips Pop Art -huulirasvat

Lomani on puolivälissä ja bloggaamistahti on siitä syystä vähän hiljaisempaa, mutta pieni huulirasvavinkki sopii kesälomapäivien postausaiheeksi. Itse en pahemmin meikkaile huuliani huolettomina kesäpäivinä vaan sipaisen niille jotain kevyttä tuotetta ja Maybellinen Baby Lips Pop Art -kokoelmasta löytyy siihen tarkoitukseen muutama sellainen väri loistavasti! 

Baby Lipsin Pop Art -huulirasvakokoelma ilmestyi kauppoihin kesäkuussa ja kokoelma on saanut inspiraationsa New Yorkin Pop-taiteesta.

babylipskansi.jpg

 

En ole pahemmin käyttänyt huulirasvoja ja peilikaapistani löytyy jokunen Labello, jota käytän toisinaan talvivin kun huuleni rohtuvat. Ensiajatukseni näistä tuotteista oli, että ne sopivat parhaiten nuorille nimensä ja ulkonäkönsä puolesta, mutta joukossa on muutama sävy, jotka toimivat arkikäytössä värittömille huulilleni.

 

babylipspieni2.jpg

 

Tuoksunsa puolesta ehdoton lemppari on Bubblegum Pop, joka tuoksuu ihanasti Hubbabubballe. Niiden syöminen tosin jäi lapsuuteen, mutta nyt tuoksun saa onneksi huulirasvan muodossa, nam! 

 

babylipspieni3.jpg

 

Tykkäsin eniten Blueberry Boomista ja Grapefruit Zing-väreistä, sillä ne antavat kivan sävyn huulille. Blueberry Boom antaa hieman vaaleamman sävyn kuin Grapefruit Zing, jossa on eniten pigmenttiä. Vaikka rasvaisuus haihtuu huulilta pois, niin väriä jää vielä senkin jälkeen huulelle. 

 

babylipskaikkipienempi.jpg

 

Ehkä nämä tuotteet sopivat loppujen lopuksi paremmin nuorille ja teini-ikäisille, mutta aion silti toisinaan sipaista Hubbabubban- tuoksuista huulirasvaa huulilleni, slurps!

 

babylipspieni1.jpg

Tuotteiden suositushinta on 2,20 euroa ja ne ovat tulleet kesäkuussa kauppoihin. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *