bareMinerals Endless Glow highlighter Joy

Harvoin innostun korostustuotteista, mutta viime kesänä bareMineralsin PR-tilaisuudessa tykästyin Joy-nimiseen highlighter-sävyyn niin paljon, että se oli hankittava. Mineraalipohjaisesta ja hienojakoisesta *bareMinerals Endless Glow– korostuspuuterista on saatavilla neljä sävyä, mutta Joy oli se sävy, johon muutkin tilaisuudessa olleet hullaantuivat.

bareminerals joy highlighter

Joy on persikkainen sävy, joka sopii erityisesti päivettyneemmälle ja tummemmalle iholle, koska se ei ole pelkästään valoa tuova highlighter, vaan siinä on myös väripigmenttiä mukana. Minulla sävy toimi paremmin kesällä ruskettuneena, mutta olen käyttänyt sitä hyvin kevyesti sipaistuna myös talvella. Joy on jännä sävy, se taittaa persikkaiseen ja oranssiin, mutta myös kylmään valon osuessa siihen.

bareminerals joy highlighter

Kuvissa Joyn kaunis väri ei tule esiin yhtään niin kauniisti kuin miltä se näyttää luonnossa. Suosittelen siis käymään katsomassa tuotetta myymälässä, niin ymmärrätte miten kaunis sävy se on <3.

Joy istuu kasvoilleni parhaiten viileiden ja pinkkien poskipunien kaverina, jolloin se muuttaa lopputuloksen persikkaisemmaksi.

bareminerals joy highlighter

Mineraalipohjainen tuote on kieltämättä arvokas n.40 euron hintaisena ja mietin jonkin aikaa, että raaskinko ostaa sitä. Käytän tuotetta highlighterin lisäksi myös luomivärinä, jolloin se on monikäyttöisempi. Persikkainen sävy sopii liikkuvalle luomelle monen luomivärin kanssa yhdisteltynä.

bareminerals joy highlighter

Tuotetta myy Sokos, *Eleven, *Cocopanda ja *Skincity.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *