Beach up! -rakennesuihke ja helppo kiharavinkki

Testauksessani tällä kertaa oli kotimaisen Seven Professionalin Beach up! -rakennesuihke*. Taustatietona sarjasta sen verran, että Seven Professional on seitsemän kotimaisen huippukampaajan suunnittelema tuotesarja, jonka tuotteet on kehitelty nimenomaan suomalaiselle hiukselle ja sarjaa myydään kampaamoissa. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2006, kun nämä kampaajat istuivat hiusmessujen jälkeen samassa pöydässä ja totesivat, että jotain puuttuu, kerrotaan tuotesarjan nettisivulla http://www.sevenhair.info. Ensimmäiset pari vuotta tuotteet olivat kehittäjiensä kampaamoissa testissä, josta kerättiin käyttökokemuksia ja kehiteltiin tulevia tuotteita. 

 

beachup.jpg

 

Beach up! -rakennesuihke on verrattavissa suolasuihkeeseen ja ainesosaluettelon mukaan tuotteessa onkin samaa ainesosaa, mitä suolasuihkeissa käytetään.  Lisäksi tuote sisältää mm. Panthenolia, joka on hoitava ja kiiltoa tuova. 

Tuotelupauksen mukaan tuotteella saa aikaan seksikkään rantalookin tai sähäkän pörrön ja sitä voi suihkuttaa joko kosteaan tai kuivaan hiukseen. 

 

beachup2.jpg

 

Viimeksi Balmainin suolasuihketta testaillessani (täällä) kokeilin kesäistä surffikiharaa ranskalaisen letin avulla, joten tälläkin kertaa päätin kokeilla tuotetta ns. ”yön yli kiharoiden” kanssa, sillä yritän säästää hiuksiani ylimääräiseltä kuumuudelta. 

Kieputusnutturalla, tai miksi tätä voikaan kutsua, saa aikaan ehkä vähän luonnonkiharan tapaiset kiekurat. Suihkutin Beach up! -suihketta kuivaan ja suoraan hiukseen osioittain ja kieputin sivut ohimolta alkaen niskaan saakka. Yhdistin osiot ja jatkoin latvan kieputtamista sormen ympäri, kunnes latva alkoi kääntyä nutturalle ja laitoin se yöksi kumilenksulla kiinni. (Huom. kostealla hiuksella saa aikaa voimakkaamman kiharan).

 

IMG_7618kopio.jpg

 

Lopputulos ei ollut mielestäni liian nahkea, eikä tuote tee hiusta liian koppuraksi, mutta antaa selkeästi rakennetta hiukseen. Tuoksu tuotteessa on hedelmäisen sitruksinen ja mielestäni ihan kiva ja raikas.

 

IMG_7739kopio.jpg

 

Kihara pysyi yllättävän hyvin koko päivän, alla vielä todistusaineistoa hiuksista 8 tunnin työpäivän jälkeen, kiharaa on jäljellä. Toki itselläni on luonnontaipuisa hius, joten se taipuu luonnostaankin, mutta toisaalta kiharani myös latistuvat älyttömän nopeasti. Myös tämä tuote toimii hyvin tyvessä ”tupeerauksena” ja tuuheuttajana. 

 

IMG_7769kopio.jpg

 

Sevenin tuotteita saa tilattua mm. nettisivulta http://www.hiustuotteet.fi. 

Oletko sinä kokeillut Beach up!:n tuotetta, tai muita Seven Professionalin tuotteita? 

*Tuote saatu 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *