BYBI BABE BALM – kuivan ja karhean ihon pelastaja

Karhea ja kuiva iho saattaa tarvita varsinkin talvisin rasvaisempaa ja paksumpaa voidetta. Kuivuudesta kiristelevä iho voi olla pintakuiva tai kuiva ja usein puhutaankin vesikosteuden tai rasvan puutteesta. Pintakuivalle ja vesikosteutusta kaipaavalle iholle voi riittää kosteuttava kasvovesi tai seerumi, mutta karheampi iho tarvitsee rasvaisempaa voidetta tai öljyjä.

Minun ihoni tarvitsee selkeästi molempia. Ilman hyvää kosteuttavaa seerumia ihoni on eloton ja kiristelee kuivuttaan. Ilman hyvää kasvorasvaa, ölyä tai balmia ihoni on taas karhea ja hyvin kuiva. Meikki ei asetu kauniisti ja korostaa kuivuutta. Hyvällä hyaluronihapposeerumilla, öljyllä tai balmilla ihoni on kimmoisa, eloisa ja pehmeä.

Olen suositellut viime vuosina kuivalle iholle öljyjä, jolla kasvoveden tai seerumin kosteuden saa lukittua iholle. Tänä talvena löysin balmit uudelleen. Öljyissä nimittäin välillä häiritsee välillä sen kiiltely ja öljyisyys. Liikaa annostellessa öljy jää pyörimään iholle rasvaisena ja se ei imeydy. Balm on koostumukseltaan miellyttävämpää. Se on ikäänkuin öljyä kiinteässä muodossa ja sitä on helppo taputella ihoon. Balmit eivät kiiltele iholla niin paljon ja ne toimivat varsinkin mineraalimeikin alla.

BYBI BABE BALM

*Bybi Beauty Babe Balm on monivuotinen suosikkini ja se on näkynyt blogissani monesti. Tuotteen on sanottu olevan luonnonkosmetiikan Eight Hour Creamiksi, sillä se toimii moneen vaivaan. Jämäkkä voide sulaa iholla ja sitä tarvitsee kerrallaan vain pienen määrän. Balm on täynnä ravitsevia tehoaineita kuten skvalaania, monoita, kokum-voita, koentsyymiä Q10, hibiskusta ja kehäkukkaa.

Pinkissä tuubissa oleva tuote tuoksuu niin herkulliselle, että sitä tekisi melkein mieli syödä. Tuoksuherkän ei kannata pelästyä – tuoksu on suht mieto, hedelmäinen ja luonnollisen oloinen. Tuotteen tuoksun kerrotaan muistuttavan trooppista auringonlaskua ja se syntyy Brasilian Pequi-öljystä. Se muistuttaa mielestäni vähän nektariinin tuoksua.Tuotteen väri on persikkaista ja se tulee bataatista.

Tuotteella on kolme käyttötapaa; se toimii kosteusvoiteena, puhdistustuotteena ja korostustuotteena . Halutessaan sillä sitä voi sipaista poskipäille kuultoa. Paksulla voiteella voi helliä kuivia huulia, kynsinauhoja tai kyynärpäitä.

Tällä hetkellä käytän itse tuotetta päivävoiteena. Lisään iholle ensin kosteuttavan kasvoveden, hyaluronihapposeerumin ja lukitsen kosteuden ihoon taputtamalla balmia kevyesti päälle. Käytän tuotetta noin puolen sentin verran kerrallaan, pyöritän sitä hetken kämmenien välissä ja taputan sen tasaisesti iholle. Meikki on aina tämän tuotteen kanssa kaunis, iho pehmeä ja kaikki karheus on tipotiessään. Ihoni ei myöskään tunnu kuivuvan päivän aikana, sillä monesti ihoni tuntuu menettävän kosteutta ja loppupäivästä iho on karhea.

EDULLISEMPI WELEDAN BALM

Edullisempaa tuotetta etsivälle vaihtoehtoinen tuote on *Weleda Skin Food, mutta se on mielestäni vähemmän hoitava. Se toimii kyllä kosteuden lukitsijana ja ihon pehmittäjänä meikin alla, mutta se on vähemmän ravitsevamman tuntuinen kuin Babe Balm.

Bybi Babe Balmia myy Sokos, *Twistbe, *House of Organic, *Jolie, Biodelly, Ruohonjuuri.

Weleda Skin Foodin tuotteita myy Sokos, Ruohonjuuri *House of Organic, *Kicks.

kauneus iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *