Colorfulhair ja päivä Kööpenhaminassa

Blogini Instagramin puolella fiilistelin viime viikolla Kööpenhaminan reissua, johon pääsin L’Oréal Professionellin viemänä. Päivän aiheena oli Colorfulhair suoravärit ja pääsimme tutustumaan myös Kööpenhaminaan ja tanskalaiseen muotiin ja taiteeseen. L’Oréal Professionnel oli kutsunut nelisenkymmentä bloggaria ja toimittajaa Pohjoismaista ja Suomesta meitä lähti viisi matkaan mukaan, Pinni-lehden Pia, Glitz&Glam-blogin Minna, Nella ThörnroosOstolakossa-blogin Virve sekä Colourme-blogin Juulia.

 

köpis pallot.jpg

 

L’Oréal Professionnellin lanseeraama #colorfulhair on uusi suoravärisarja, joka sisältää seitsemän värikästä sävyä sekä laimentamiseen tarkoitetun Crystal Clear-sävyn. Colorfulhair-palvelun ja suoravärien ideana on se, että hiusväreillä voi leikitellä siinä missä meikeilläkin, ja L’Oréal onkin lanseeraanut Haircolor is the new make-up– termin, joka kuvaa juuri tätä ideaa. Nyt on lupa leikitellä väreillä, toivoa yksisarvistukkaa, ponitukkaa tai mitä tahansa, ja kampaajille on annettu välineet niiden tekemiseen. 

 

colorfulhair10.jpg

colorfulhair5.jpg

 

Colorfulhair-värit tulevat juuri oikeaan aikaan, koska värikkäät ja pastelliset hiusvärit ovat supersuosittuja tällä hetkellä. Myönnettäköön, että vietän itsekin paljon aikaa etsiessä täydellistä hiusväriä, ja Pinterestini on viime aikoina täyttynyt laventelisista ja pastellisen vaaleanpunaisista hiussävyistä. Muutama muukin taitaa siis olla hullaantunut näihin lookkeihin ja suosittuja hakusanoja ovat  #lavenderhair, #pinkhair #mermaidhair ja #candyhair. 

Olen ihastellut tuota alla olevaa kuvaa siitä saakka, kun Colorfulhairin kuvia alkoi vilkkua netissä.

 

colorful6.jpg

 

colorfulhair.jpg

 

Ns. virallisen osion jälkeen suuntasimme satamaan pienelle kanavakiertoajelulle ja näimme Kööpenhaminaa veneestä käsin. Tässä kohtaa on pakko mainita erittäin hyvin järjestetystä tapahtumasta, sillä jokaisella etapilla oli tarjolla pientä syötävää ja virvokkeita. Veneretken jälkeen oli vuorossa tanskalaisen GANNI -vaatemerkin Showroom, jossa suunnittelivat kertoivat mistä mallistojen inspiraatio kumpuaa. Vierailu linkittyi myös päivän väriaiheiseen teemaan, sillä mallistojen suunnittelu lähtee usein jonkun väriteeman ympäriltä. Yllättäen ihastuin persikkaisiin pitsimekkoihin ja laventelinväriseen paitaan. 

 

colorfulhair3.jpg

 

Gannin showroomin jälkeen oli vuorossa taidegalleria, jossa taidemaalari opasti meidät värien maailmaan ja saimme lisää värioppia. Tämäkin vierailu linkittyi päivän teemaan, sillä kampaajan täytyy ymmärtää värien päälle peittäessään, häivyttäessään, korostaessaan, kirkastaessaan erilaisia hiusvärejä.

 

colorfulhair2.jpg

 

Viimeinen vierailupaikka ennen illallista oli kampaamo, jonka kanssa L’Oréal Professionnel tekee yhteistyötä Tanskassa. Meidän jokaisen tuli kirjoittaa lapulle unelmiemme hiusväri ja muutamalle vapaaehtoiselle kerrottiin miten tämä unelma toteutettaisiin.  Minun lapussa luki Icy Pastelpink.

 

Kööpenhamina00.jpg

 

Selfie veneretkeltä kuvaa unelmasävyäni hyvin. Hiukseni eivät ole luonnossa noin vaaleat, vaan musta tausta saa näyttämään ne vaaleammilta. Vaaleanpunaisuutta on vaaleimmissa raidoissa, joihin käyttämäni vaaleanpunainen/laventelinsävyinen hoitoaine tarttuu.

Haluaisin, että tuo sävy olisi koko päässä mutta hiusten tulisi olla kauttaaltaan vaaleammat, jotta niistä saataisiin kylmän vaaleanpunaiset. Colorfulhair-sävyistä ihastutti eniten Pink Sorbet jota voisi laimentaa Crystal Clear-sävyllä. Ja kenties ripaus violettia mukaan, jotta sävystä saataisiin vielä kylmempi?

 

colorfulhair6.jpg

minä köpis_1.jpg

 

Kiitos L’Oréal Professionnel ihanasta päivästä ja hyvin järjestetystä tapahtumasta. 

Pastelliset kuvat otti Paul Venn. 

 

Miltä tämä trendi kuulostaa? Yes or no?

kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *