Dove Derma Spa Goodness³ -vartaloöljy

Meikki- ja hiustuotevinkkien väliin pikku vinkki vartalotuotteesta kuivaihoisille. Tunnustaudun vartaloöljyjen faniksi ja kun bongasin mainoksen Doven Derma Spa Goodness³– sarjan vartaloöljystä, oli tuote pakko ostaa testiin. Doven tuotteet eivät ole varsinaisesti aiheuttaneet minkäänlaista innostusta, mutta koska ole aikoihin raaskinut sijoittaa kalliisiin vartaloöljyihin, innostuin siitä, että markettipuolelle on tullut alle 10 euron vartaloöljy.

 

dove1.jpg

 

Vartaloni iho on talvisin kuiva ja varsinkin sääreni kuivuvat sheivailujen vuoksi niin, että pahimmillaan ne kutiavat pahasti ja herään aamulla raapimisjäljet ihossani. Kevyet bodylotionit eivät aina riitä kosteuttamaan ihoani, joten toisinaan olen tuplakosteuttanut ihoani käyttämällä voiteen alla esim. Clarinsin vartaloöljyjä.

Doven Derma Spa- linjan tuotteet sisältävät mm. omega-ja tyrniöljyä ja vartaloöljy sopii myös herkälle iholle. Tuote on 150 ml pullossa ja öljy sisältää pieniä kultahippuja. Vaikka tuote lupaa imeytyä nopeasti ihoon, mielestäni sen imeytymisessä kesti aika pitkään, joten voiteen kannattaa antaa imeytyä rauhassa ennen pukeutumista. 

 

dove2.jpg

 

Tuote on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan ok, se ei kilpaile laadultaan kalliimpien sisartensa kanssa, mutta markettituotteeksi se on ihan kelpo tuote. Kultahiput antavat iholle kauniin hehkun ja koostumus tuntuu levittäessä öljyiseltä ja rasvaiselta, mutta iho tuntuu vähän kuivalta seuraavana päivänä. Nimestään huolimatta en saanut ylellistä spa-tunnelmaa tuotteesta, eikä se tunnu yhtä hemmottelevan ihanalta kuin hyvät vartaloöljyt tuntuvat. Toisaalta 10 eurolla ei sitä voi oikein oletaakaan. 

 

dove3.jpg

 

Tuotetta saa marketeista ja tavarataloista ja hinta on alle 10 euroa. Sarjaan kuuluu myös kaksi muuta vartalovoidetta sekä käsivoide.  

Oletko sinä kokeillut vartaloöljyjä? Mikä on suosikkisi?

 

Kommentit (4)
  1. Mä en oo oikein koskaan tykännyt vartaloöljyistä, ne jättää oman ihon jotenkin ”liukkaaksi”, olen kokeillut levittää myös kostealle iholle, mutta ne eivät oikein ole olleet mun juttu kunnes kokeilin May Lindstromin Good Stuffia. Se oli pysäyttävä hetki. Öljy muutti mun decolteen ihon paljon kimmoisammaksi, epiloinnin jälkeen sisäänkasvavat karvat joihin kuorinta ei edes auttanut loppui, öljy tekee ihon vaan ihan käsittämättömän pehmoiseksi. Huono puoli on hinta, koitan tässä just miettiä millä perustelen itselleni 120€:n arvoisen vartaloöljyn oston. 😀

    1. Oi joi, aika suolainen hinta! 😀 Mä en raaski ostaa edes puolta halvempia tuotteita vartalolle. 

  2. Juuri tämä öljy on ollut ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa kokeilemani. Tuoksu oli kyllä hyvä!

    1. Joo tuoksu on kivan raikas! Vaihtelua ainakin käyttämäni eteeristen öljyjen tuoksuun 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *