Edullista luonnonkosmetiikkaa – Organic Shopin hiustuotteet

Olin pitkään siinä luulossa, että luonnonkosmetiikan puolelta ei löytyisi tarpeeksi hyviä tuotteita paksulle, käsitellylle ja luonnonkiharalle hiustyypilleni. Siksi käytin pitkään vain kampaamosarjoja. Pikkuhiljaa korviini alkoi kantautumaan kehuja luonnonkosmetiikan hiustuotteiden kehityksestä ja kuinka ne ovat tulleet käyttömukavimmiksi. Muutamiin ammattisarjoihin olen jo tutustunut, mutta muuten luonnonkosmetiikan hiustuotteet ovat vielä uusi ja vieras maailma, johon olen vasta sukeltamassa.

edullinen luonnonkosmetiikan shampoo

Organic Shop

*Organic Shop on sertifioitua ja edullista, kaikille suunnattua, tehokasta ja aisteja herättävää luonnonkosmetiikkaa iholle ja hiuksille. Tuoksumaailma liikkuu kukkien, hedelmien ja eksoottisten yrttien maailmassa.

Tilasin syksyllä isomman määrän Organic Shopin tuotteita kokeiluun, sillä niiden hinta on vain 3-5€ paikkeilla.

Yllätyin kuinka pehmeästi ja miellyttävästi shampoot vaahtoavat. Pieni määrä shampoota leviää helposti hiuksiini ja vaahtoaa ylellisesti. En suoraan sanottuna huomaa eroa kalliisiin ja laadukkaisiin shampoisiin, joten olin todella vaikuttunut. Odotin vähiten tuuheutta ja volyymia tuovalta *Raspberry & Acai Shampoolta, sillä ajattelin sen jättävän takkuisen nihkeän lopputuloksen. Shampoo vaahtosi pehmeästi ja  jätti hiukset ilmavan pehmeiksi ja kiiltäviksi.

En käy tarkemmin eri tuotteiden sisältöä, tuntumaa tai lopputulosta, sillä suuria eroja en shampoissa tai hoitoaineissa kokenut. Hoitoaineet eivät tee hiuksia liian raskaiksi ja shampoot vaahtoavat ylellisen pehmeästi.

Luonnonkosmetiikalle tyypillisesti tuotteet eivät sisällä silikooneja, parabeeneja, hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai polyeteeniäsilikonia. Raaka-aineet koostuvat luonnon raaka-aineista, kuten kookoksesta, arganöljystä, avocadosta, auringonkukan siemenöljystä ja vadelmasta.

Ravitsemmat ja kuivalle, käsitellylle hiustyypille sopivat tuotteet jättivät hiukset hieman vähemmän takuttomaksi pesun jäljiltä, enkä tarvinnut jätettävää hoitotuotetta pesun jälkeen. Muuten en oikeastaan huomaa isoa eroa tuotteissa. Hiukset ovat pesun jälkeen ilmavat, kiiltävät ja pehmeät. Se missä hintaeron ammattisarjoihin huomaa, on hoitoaineen tarvittava määrä. Pari pumppausta hoitoainetta katoaa nopeasti siihen kohtaa päätä, johon laitan hoitoainetta ja joudunkin pumppaamaan tuotetta usean kerran, jotta saan sen levitettyä jokaiseen hiussuortuvaan. Hoitoaine loppuukin melko nopeasti pitkässä hiuksessa.Ne eivät levity samalla tapaa kuin esimerkiksi silikoninen hoitoaine hiuksen pinnassa.

Suihkushampoot ovat hedelmäisen herkullisen tuoksuisia. Juuri tällaisista energisoivista  ja pirskahtelevan hedelmäisistä suihkushampoista pidän. Kuorinnat ovat suurirakeisia ja makuuni vähän liian karheita, mutta toisaalta en odottanutkaan hienojakoista pienirakeista ylellistä kuorintaa tämän hintaluokan sarjan tuotteilta. Purkit ovat lisäksi vähän hankalia avattavia.

edullinen luonnonkosmetiikan shampoo
Organic Shop

Kokeilin seuraavia tuotteita:

Sanoisinkin, että Organic Shopin tuotteet ovat toimivaa ja edullista luonnonkosmetiikkaa, joka ilahduttaa tarkan markan käyttäjää. sopii koko perheelle ja ovat laajasti saatavilla myös marketeissa.

Tuotteita myy, Sokos, Prisma, Tokmanni ja *House Of Organic.

kauneus ostokset hiukset suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *