Esse meikkivoide SPF 30 | luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden parhaimmistoa

*Tuote saatu/Twistbe

Olen löytänyt superhyvän luonnonkosmetiikan meikkivoiteen. Essen meikkivoide on ollut kauan ostoslistallani, mutta arvokkaamman hintansa puolesta se on aina jäänyt ostoskoriin. Meikkivoiteiden ostaminen verkosta kun on muutenkin vähän hakuammuntaa.

Sain ilokseni meikkivoiteen testiin Twistbeltä ja onnistuin vielä valitsemaan oikean sävyn suositusten perusteella. Ja voi kuinka hyvä meikkivoide onkaan!

ESSE MEIKKIVOIDE SPF30

*Esse meikkivoide SPF 30 on probioottinen meikkivoide, joka sopii erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle. Minun ihoni ei ole herkkä, mutta huomasin joskus prebioottisten ja probioottisten tuotteiden parantavan ihoni kuntoa, kun se oli kuivuudesta jopa vähän rikki.

Ihossa voi olla mikrohaavoja tai sen suojamuuri voi olla heikentynyt, jolloin iho voi kuivua entisestään. Pahimmillaan esim. minimaalisesti alkoholia sisältävä tuote kirveli hetkellisesti ihoani, joka saattoi johtua ihon suojamuurin heikkenemisestä tai mikrohaavoista. Käyttäessäni kuuriluonteisesti prebioottisia ihonhoitotuotteita ihoni kunto tuntui parantuvan, sillä se pehmeni eikä tuntunut niin karhean kuivalta enää.

Essen meikkivoiteessa on sekä prebiootteja että probiootteja. Alfa-glukan olikosakkaridit, inuliini ja yaconjuuriuute ovat prebiootteja, jotka tukevat ihon hyödyllisten mikrobien kasvua. Probioottiset uutteet Lactobacillus ja Lactabacillus fermentaatit taas tasapainottavat ihon bakteeritasapainoa. Aloe vera kosteuttaa ihoa ja jojoba ja sheavoi tuovat meikkivoiteelle pehmeyttä ja auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon.

Meikkivoide levittyy iholle helposti ja jää luonnollisen näköiseksi. Peittävyys on puolipeittävä ja lopputulos kuulaan läpikuultava.  Valmistajan mukaan meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille mutta sitä suositellaan erityisesti kuivalle, herkälle, aikuiselle  iholle. Uskoisin sen sopivan parhaiten kuivalle ja normaalille iholle. Lisäksi meikkivoiteesta hyötyvät myös iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, podista tai atopiasta kärsivä.

Mineraaleja sisältävä meikkivoide on ns. anteeksiantava ja se mukautuu hyvin ihon sävyyn. Alla sävyjä 02 ja 03 käsivarrella. Ensimmäisessä kuvassa jätin tarkoituksella meikkivoiteen levittämättä  kunnolla, jotta sävyeron näkee. Alemmassa kuvassa molemmat sävyt on levitetty iholle hyvin.

Sävyt 03 ja 02 levittämättä

Sävyt 03 ja 02 levitettynä

Essen meikkivoide ansaitsee minun ”parhaat luonnonkosmetiikan meikkivoiteet” – kategoriassa kirkkaimman tähtisijan, koska se levittyy niin helposti, eikä korosta kuivia kohtia ja huokosia. Melkein yhtä korkealla sijalla keikkuu *Mádaran Skin Equal meikkivoide, mutta Esse vie siinä ja siinä voiton  SPF 30 ja anteeksiantavan sävynsä puolesta. Mádaran meikkivoiteesta joudun nimittäin ostamaan aina 2 sävyä.

Iho ilman meikkivoidetta

Esse meikkivoide SPF30 sävyssä 03

Lopputulos on luonnollinen, meikkivoide peittää kirjavimmat kohdat, mutta oma iho kuultaa hennosti läpi.

Essen meikkivoide on arvokas, mutta nyt ymmärrän hyvin mistä hinta koostuu. Essen tuotteet sopivat herkälle ja reaktiiviselle iholle, sillä ne tukevat ja edistävät ihon terveyttä ja hyvinvointia.  Lisäarvoa tuo suojakerroin 30, hyvä sävy, miellyttävä koostumus ja lopputulos kuivalla iholle.

Essen meikkivoidetta myy *Twistbe.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *