FOUNTAIN The Hyaluronic Molecule- nuoruudenlähdettä pullossa?

Kesä alkaa lähenemään loppuaan ja se tietää valitettavasti taas ihon kuivumista talven myötä. Yksi suurin syy iho kuivumiseen ja iän myötä tuleviin juonteisiin on hyalyronihapon heikkeneminen elimistössä. Hyalyronihappo on elimistön itse tuottama ainesosa, jonka tehtävä on sitoa kosteutta ja pitää iho kimmoisana ja pehmeänä. Hyalyronihapon tuotanto alkaa heikkenemään 25 ikävuoden jälkeen, jolloin iho alkaa menettää kykyä sitoa kosteutta itseensä, se alkaa kuivumaan ja pintaan syntyy ryppyjä. Hyalyronihapon tehtävä on myös voidella niveliä ja kudoksia ja sen vähentyessä nivelet alkavat pikkuhiljaa jäykistymään.

IMG_5202 kopioi.JPG

Sain blogini kautta kokeiluun Fountain-nimisen tuotteen, joka on ollut jo markkinoilla noin vuoden, mutta tuote ei ollut ainakaan minulle ennestään tuttu. Fountain The Hyaluronic Molecule on juoma, joka kosteuttaa kehoa sisältäpäin ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon. Siihen, että auttaako sisäisesti nautittu hyalyronihappo yhtään vai onko se ihan humpuukia jakaa asiantuntijat kahteen kerhoon. Osa on sitä mieltä, että mahahapot tuhoaisivat hyalyronihapon ennen kuin se kerkeää imeytyä elimistöön, kun taas esim. tuotteen valmistajan mukaan sen nestemäisen muodon vuoksi geeli imeytyisi elimistöön nopeasti. Tässä tuotteessa olevan inkiväärin tulisi nopeuttaa tuotteen imeytymistä.

IMG_5208 kopioi.JPG

IMG_5198.JPG

Aloitin tuotteen testaamisen jokin aika sitten ja tarkoituksena olisi raportoida lähiviikkoina, onko tuotteesta todella ollut apua pintakuivalle iholle. Päiväannostus on kahden teelusikallisen verran joko sellaisenaan tai esim. mehuun sekoitettuna. Näin lyhyen aikavälin kokeilulla en osaa vielä sanoa tuloksista ja siksi toiseksi ilmatkin ovat olleet niin lämpöisiä ja iho on aina huippukunnossaan kesällä. Mutta innolla odotan tämän testin lopputuloksia!

Suomesta tuotetta saa ostettua Lifen myymälöistä. 

Onko jollain kokemusta tästä tuotteesta? Uskotteko tämän olevan ihan huuhaata vai hyödyllinen juoma?

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *