Gwenin meikkikokoelma

Esittelin edellisessä postauksessani Urban Decayn Gwen Stefanin uutuustuotteita, jotka ilmestyvät myyntiin perjantaina 19.2.2016 Sokoksen Urban Decay pisteisiin. Ihana poskipunapaletti on ensimmäinen meikkituote pitkään aikaan, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa heti, kun siitä alkoi vilkkumaan kuvia netissä. Poskipunakokoelmani alkoi nimittäin kaipaamaan jo päivitystä ja etsinnässä oli uusia pinkkejä värejä ja hehkua tuovia korostusvärejä.

 

 

Paletissa on kaksi herkullisen pinkin sävyistä poskipunaa, vaalea satiininen pinkki Cherry ja syvempi roosa kultakimallusta sisältävä Easy. Molemmat värit käyvät talvikalpealle iholleni, vaaleampi puna esimerkiksi päiväkäytössä ja tummempi iltakäytössä, kun kaipaan meikkiini enemmän väriä.

Paletin Hush, Angel ja  LO-FI käyvät kasvojen korostukseen, varjostukseen ja hehkua tuomaan. Väri Hush on murrettu vaaleanpunainen kullankimalluksella ja sillä saa luotua hehkua poskipäille. Angel on hohtava samppanjanude, joka tuo valoa ja kiiltoa kasvoille, täydellinen viimeistelevä ja kiiltoa tuova väri poskipäiden korkeimmalle kohdalle. Lisäksi vasemmassa alakulmassa on pehmeä mattapronssi LO-FI, joka toimii aurinkopuuterin tavoin käytettäväksi kasvojen reunoille tuomaan lämpöä ja varjostusta kasvoille.  

Pehmeän persikkaisen vaaleanpunainen sävy OC käy persikkaiseksi poskipunaksi, vaikka onkin melko vaalea sävy poskipunaksi.

 

 

Swatchseissa värit eivät kyllä mielestäni pääse oikein oikeuksiinsa, varsinkaan alarivin värit. Myös Angel näyttää yllättävän keltaiselle ja tummalle kuvassa, vaikka vaaleaan ihooni se istuu täydellisesti shampanjaisena hehkuna. 

 

                                                                                  

                                                                                                     

Poskilla sipaisut sävyjä Cherry ja Angel ja kasvojen reunoilla ja poskikuopassa LO-FI.  

 

Kokoelmaan kuuluu myös ihania huulipunia, joista sain testiin kolme kappaletta. Punat ovat "Gwenimäisiä", ihana kirkas mattainen punainen 714, täyteläinen ja syvä fuksia FireBird, sekä täyteläisen syvä viininpunainen Rock Steady. Puniin saa matchaavat pehmeät rajauskynät, jotka ovat kermaisen pehmeitä ja helposti levittyviä.

 

 

Oma lempparini punista oli ensinäkemältä mattapunainen 714, johon on ensimmäistä kertaa käytetty koostumusta, jota Urban Decay kutsuu megamataksi. Väri on superintensiivinen ja antaa runsaasti väriä yhdellä kerroksella. Tämä puna pysyy luonnollisesti parhaiten huulilla mattaisuutensa vuoksi.  Muut punat ovat pehmeän täyteläisiä ja väri levittyy huulille tasaisen kauniiksi ja lopputulos on hieman kiiltävämpi.

Testaillessani punia totesin kuitenkin värin Firebird sopivan parhaiten talvikalpealle iholleni, sillä se on pinkistä väristä huolimatta hieman hillitympi kuin voimakkaan punaiset kaverinsa.

 

 

Kokoelmaan kuuluu myös kulmakarvaväri Bathwater Blonde, jonka rasia on kuin miniatyyri muista paleteista. Rasia kätkee sisäänsä minikoossa olevat kulmakarvasiveltimet ja minipinsetit, sekä kaksi peiliä, joista toinen on suurentavampi.

 

 

Rasiassa on kaksi väriä, tummanvaalea ja vaalea ja ne ovat molemmat harmaanruskean taittavia.  Lisäksi rasian alapuolella on kulmakarvavaha, jolla oikukkaatkin kulmat saa siistiksi ja viimeisteltyä. 

 

 

Mielestäni kaikki kokoelman tuotteet ovat ihania! Poskipunapaletin kaikki sävyt ovat monikäyttöisiä, niissä on hyvin pigmenttiä ja ne kestävät hyvin iholla. Huulipunat ovat kirkkaita, herkullisia ja suhteellisen hyvin pyvyviä punia, joista suosikikseni nousi pinkki Firebird.

Kokoelma tulee myyntiin Sokoksen Urban Decay pisteisiin 19.2.2016. Tuotteita on rajoitettu erä myynnissä. 

*Tuotteet ovat PR-näytteitä

Kommentit

Ombre By Sara
Ombre

Ihana postaus! Noita Gwenin meikkejä on hehkutettu aika paljon ja ne varmaan tosi hyviä ovatkin. Sellaista mietin että kuinka hyvä toi kulmakarvasetti on ja mites noi minisiveltimet - onko ne yhtään käyttökelpoiset? Aina yleensä jos siveltimiä tulee minkään setin mukana ne on aika raasuja.... :D

ohsomanyreasons

Kiitos :)  Itseasiassa tuossa huulipunakuvassa kulmat on laitettu vasemmanpuoleisella kulmavärillä. Omat kulmat on säälittävän ohuet ja värittömät, joten väriä niillä saa tosi hyvin, mutta itse tykkään piirtää/paksuntaa kulmia vielä vähän ihoon ja se onnistuu melkeinpä vain kynällä. Siveltimet ovat jämäkät ja väriä tarttuu niihin hyvin joten on ne ihan kelpo siveltimet. Tarkkaan muotoiluun vaikeat,  mutta helppoon ja nopeaan kulmakarvojen värjäykseen hyvät! :) 

Kommentoi