Herkän, kuivan ja atooppisen ihon pelastus: Novexpert Velvety Hydro-Biotic Cream

Talvella iho kuivuu monella niin paljon, että pelkkä kosteuttava voide ei enää riitä. Kuivalle ja herkälle iholle kannattaa valita täyteläisemoi ja rauhoittava voide ja olenkin löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta älyttömän hyvän voiteen.  Novexpertin *Velvety hydro-biotic cream on parhaimpia voidelöytöjä pitkään aikaan. Harvoin innostun ylipäätänsä voiteista, sillä enemmän huumannun tehokkaista kosteuttavista seerumeista tai öljyistä. Novexpertin Hydro-Biotic Cream on voide, joka sopii erityisesti herkälle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Voide sopii myös atooppiselle iholle tai jos iho tarvitsee kausiluonteisesti täyteläistä ja rauhoittavaa voidetta kuivuuden ja ärtyneisyyden vuoksi. Täydellinen voide siis talven pakkaspäiviin mutta se sopii myös kuivalle iholle jatkuvaan käyttöön.

Täyteläinen ja runsaskoostumuksinen voide jättää iholle makuuni täydellisen pehmeän, kosteutetun ja rauhoittavan tunteen. Voiteessa yhdistyy kosteuttavat, rauhoittavat ja ravitsevat aineosat, jotka sopivat erityisesti haasteellisen kuivalle iholle. Omega 3-rasvahapot ravitsevat ihoa, hyaluroni ja glyseridit parantavat ihon kosteuspitoisuutta ja jättävät iholle kimmoisan pinnan. Prebiootit taas tasapainottavat ihoa. Herkkää ja rauhoitusta kaipaavalle iholle tuo suojaa ja rauhoitusta magnesium, aloe vera ja probiootit, jotka rauhoittavat ihon tulehdusta. Siis täydellinen ainesosalista herkälle ja kuivalle iholle.

Novexpert Hydro-Biotic Cream voide

Minulla on hyvin kuiva/pintakuiva sekaiho, jolle voisin kerrostaa kaikki maailman kosteuttavat tuotteet ja lisäksi se tarvitsee kosteuden lisäksi jotain rasvaisuutta, kuten öljyä tai täyteläistä voidetta. En innostu usein luonnonkosmetiikan voiteista, joten käytän mieluummin seerumin kanssa öljyjä. Moni voide voi antaa pehmeyttä, mutta lopputulos jää turhan mattaiseksi ja kiristeleväksi, joten haluan usein laittaa päälle vielä muutaman tipan öljyä. Jos ihoni on todella kuiva, niin käytän joskus balmeja, mutta ne jättävät turhan rasvaisen lopputuloksen.

Novexpert Hydro-Biotic Cream voide

Minulla onkin ollutkin etsinnässä kuivalle iholle sopiva voide, joka on kosteuttava ja tarpeeksi hoitava, mutta se ei saisi jäädä liian öljyisenä ihon pinnalle. Se ei saisi myöskään imeytyä hetkessä ihoon niin, eikä jäädä liian mattaisen tuntuiseksi. Haluan, että iho tuntuu hoidetulle, kosteudesta kimmoisalle ja pehmeälle olematta liian rasvainen.

Novexpertin *Velvety hydro-biotic cream voide on kaikkea sitä ja enemmänkin. Sen hento tuoksu on miellyttävän  rauhoittava ja kuivuudesta kiristelevä ja punoittava iho tuntuu rauhoittavan hetkessä. Se on riittävä hoitamaan rutikuivaa ihoa, mutta ei ole mitenkään liian tuhtia. Teknisesti taitavasti toteutettu tuote, niin kuin Novexpertin tuotteet tuntuvat kauttaaltaan olevan.

Novexpert Hydro-Biotic Cream voide

Olen käyttänyt voidetta päivin öin ja voiteesta on tullut ihan suosikkini. Voide ei ole ollut nyt talvisaikaan kuivalle iholleni liian tuhtia päiväkäyttöön, vaikka lisään sen alle kerroksia kosteuttavia seerumeita. Se toimii hyvin mineraalipuuterin kanssa, jonka alle tykkään lisätä vähän täyteläisemmän voiteen tai öljyn. Voide  riittäisi kyllä pelkästäänkin kosteuttavan kasvoveden kanssa ja siitä syystä siitä pidänkin – kiireisinä aamuina voin luottaa sen antamaan nopeaan kosteustehoon.

Voide kuuluu Magnesium tuotesarjaan, joka sopii ärtyneelle ja herkälle iholle.

Tuotteen tuoksu on hyvin kevyt, ehkä aavistuksen makeahko ja miellyttävä.

Tuotetta myy mm. Sokos, Ruohonjuuri ja  *Jolie

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *