Hiukset hipoo taivaita 60-luvun hengessä

L’Oréal Professionelilta ilmestyi helmikuussa taas yksi uutuustuote, joka meni tämän vuoden tuotesuosikkilistani kärkeen monellakin tapaa. Tärkeintähän tuotteessa on tietysti sen ominaisuus, mutta tällä kertaa tuotteessa viehättää myös pullon ulkonäkö, tuoksu ja minun lempivuosikymmen mitä tulee naisten hius- ja meikkityyleihin. 

 

mineraalisuihke1.jpg

 

60-luku nostaa päätään hiustrendeissä ja siitä olen innoissani, sillä rakastan tuon vuosikymmenen paksuja kissarajauksia ja tupeerattuja tuuheita hiuksia. Lisäksi mielestäni yksi kauneimmista naisista kautta aikojen on sen ajan muoti-ikoni Brigitte Bardot. 

 

Brigitte-Bardot-Hair-2.jpg

 

Tecni.ART 60’s Babe Savage Panache hienojakoinen rakennesuihke, joka on saanut inspiraationsa näistä 60-luvun muhkeista kampauksista. 60´s Babe Savage Panache on mattaista tuuheutta antava tuote, jonka järkeilin itselleni olevan vähän kuin kuivashampoon ja suolasuihkeen välimuoto.

Tuote ei puhdista, mutta on kuiva ja erittäin hienojakoinen suihke, joka se antaa samanlaista tuuheutta hiuksilleni mitä olen saanut kuivashampoota käyttämällä. Suolasuihkeilla taas saa mattaista rakennetta, mutta märkä koostumus on kieltämättä vähän epäkäytännöllinen ja tuotteet tekevät tahmaisen lopputuloksen, joten käytän niitä melkeinpä ainoastaan kesäisin ”surffitukkapäivinä”.

Rakennesuihke sopii taas mielestäni kaikenlaiseen muotoiluun ja hiustyyliin. Suihkin tuotetta hiuksiini muutaman sekunnin verran ja pöyhin niitä hetken, jonka jälkeen hiukseni tuntuvat tuplasti tuuheammilta. Tämä tuote toimii varsinkin pesun jälkeisenä päivänä, kun hius on pehmeä ja sileä.

Rakennesuihketta voi käyttää suoraan hiukseen kauttaaltaan tuotteena, joka pöyhentää hiusta, mutta se toimii loistavasti myös kiharan hiuksen kanssa, antaen volyymia ja erottelevuutta. Lisäksi tuote toimii tyvessä tuuheuttajana ja se on erinomainen tuote hiuslakan kaverina tupeeraustuotteena.   

 

mineraalisuihke.jpg

 

Tuotteessa on miedon raikas hedelmäinen (?) tuoksu, joka kuitenkin haihtuu nopeasti. Lisäksi tuotteessa on uusi triplediffusion suutin, jonka avulla tuote leviää tasaisesti ja hienojakoisesti hiukseen. Näille suuttimille annan peukun, tuotteet tosiaan leviävät hiukseen tasaisemmin kuin tavallisten suuttimien kautta.

 

mineraalisuihke2.jpg

 

Tuote on tullut helmikuussa myyntiin ja sen suositushinta hieman päälle parinkympin. 

Kuka muu fanittaa 60-lukua? Miltä tuote kuulostaa? 

kuvan lähde: www.hairworldmag.com

*tuote saatu testiin 

 

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *