Hius-idolini Kate ja laineet kihartimella

The Small Things -blogin Kate on yksi tukkaidoleistani. Kate tekee paljon tutorial- videoita ja omat suosikkini ovat erityisesti videot erilaisista laineista.

 

laineet kihartimella1.jpg

 

Koska Kate taitaa tutoriaalit paremmin, jätän homman gurulle ja linkkaan videon teille.

Videossa Kate näyttää miten beachy waves- tyyppiset löysät lainekiharat syntyvät helposti raudan avulla. Paksun kihartimen kanssa on helppo tehdä kiharat, muista vain aloittaa kihartaminen tarpeeksi kaukaa päänahasta, kiepauta hiusosio poispäin kasvoilta pari kertaa ja jätä latva kihartamatta.

Ennen kihartamista suihkauta jokaiseen osioon rakennetta ja pitoa tuovaa tuotetta ja kampaa osio sileäksi ennen kuin pyöräytät osion kihartimen ympärille. Kiharrin kannattaa vetää pois alaspäin vetämällä, jolloin osio jää korkkiruuvin lailla roikkumaan muotoonsa jäähtymään. Itse helpotan hommaa kiertämällä osion koko kihartimen ympärille enkä kihartimessa olevan klipsin alle, sillä jostain syystä saan aina painauman klipsistä hiuksen pintaan. 

Lopuksi haron kiharat varovasti auki sormin, tarvittaessa lisään tuuheuden saamiseksi jotain rakennetta tuovaa tuotetta, esim. Kérastasen V.I.P volume in powder– tuotetta ja suihkutan hiuslakkaa päälle. Kérastasen voluumipuuteri sopii hyvin myös tupeeraustuotteeksi tyveen, koska se antaa hieman kitkaa hiukseen. Olen suihkutellut tuotetta myös seuraavana päivänä hiuksiin kun haluan ”muhkeuttaa” kiharat uudelleen jos ne ovat lässähtäneet yön aikana.

Vinkki:  Jos lopputuloksesta haluaa vielä rapsakamman rantatukan niin muotoilutuotteeksi käy myös suolasuihke. 

 

 

Kate, you are my idol. I love your tutorials. <3

 

*postaus sisältää affiliate-linkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *