Hiuspuuteria pumppupullossa!

Yksi kevään suosikkini uusista hiustuotteista on ehdottomasti vaaleanpunaisessa pumppupullossa oleva Desing ME:n söpö hiuspuuteri *Puff.Me Volumizing Cloud MistPuff.Me on mattaista rakennetta ja tuuheutta antava tuote ja parasta siinä on superkätevä pumppu. 

Muistan omistaneeni elämäni aikana yhden ainoan hiuspuuterin ja siroteltava pakkaus ei jotenkin vain toiminut. Joko tuotetta ei tullut tarpeeksi ja sitä sai käsi väsyen sirotella pitkin päätä ja puuteri saattoi pöllähdellä sinne tänne. 

 

 

Toisinkuin esimerkiksi ponnekaasulliset kuivashampoot, Puff Me:stä lentää ilmaan henkäyksen kevyt puuteripilvi superhienojakoista silkkistä puuteria. Vaikka tuote näyttää päällisin puolin vähän halvan näköiseltä söpöydestään huolimatta, niin sekä pumppu, että itse puuteri ovat laadukkaan oloisia. Tuote ei varsinaisesti tunnu hiuksessa, mutta hiusta on jotenkin helpompi asetella kampauksiin. En tosin ole suihkuttanut tuotetta mielin määrin hiuksiin, vaan käyttänyt sitä säästeliäästi pienen koon vuoksi.

 

 

Puff.Me Volumizing Cloud Mist sopii moneen tarkoitukseen; tuuheuttamaan pitkiä hiuksia, helpottamaan lyhyen hiuksen muotoilua, kohottamaan tyveä, ja sillä saa sopivaa nahkeutta ja rakennetta kampauksien, poninhäntien ja lettien pohjalle. Tuotteella saa myös kivasti eroteltua laineita ja kiharoita ja sitä voi käyttää tupeerausten pohjana. 

 

 

Hiuspuuteria voi käyttää myös käsien kautta, vaikkakin tämän tuotteen ehdoton valttikortti on mielestäni pumppu. Koko pään tuuheuttamiseen tuotetta kannattaa suihkuttaa jakauksittain tyveen ja sen jälkeen sormet kiinni päänahassa pöyhiä tyveä ja hiuksia tuuheammaksi.

 

 

Tuotteen hinta on parin kympin päälle ja sitä saa ostettua esimerkiksi *täältä.

 

*Tuote saatu testiin/adlinkki

Kommentoi