Hiustuotteet kuin karkkia – Ida Warg

Ida Warg on ruotsalainen bloggaaja ja tubettaja, jonka tuotteista kiinnostuin alunperin karkkimaisen ulkonäön vuoksi. Vaaleahiuksisena kiinnostuin erityisesti sarjan hopeashampoosta, koska etsin edelleen täydellistä hopeashampoota.

ida warg

Jos ihonhoitopuolella olen kääntymässä yhä vahvemmin luonnonkosmetiikan puoleen, niin hiustuotteissa olen kaikkiruokainen. Kokeilen mielelläni myös markettimerkkejä, jos ne vaikuttavat lupaavilta.

ida warg

Ida Warg on kohtuuhintainen tuotesarja, joka omien sanojensa mukaan edustaa terveellistä elämäntyyliä ja hyvinvointia. Sarjan tuotteiden kerrotaan olevan korkealaatuisia, 100% vegaanisia, allergiaystävällisiä ja ne ovat cruelty free.
Hiustuotteet on jaettu viiteen ryhmään:

  • Everyday
  • Silver
  • Volume
  • Repair
  • Moisture

Sain testiin tuotteita sarjoista Silver, Repair ja Volume.

ida warg

Volume

Keltainen Volume on tuuheuttava tuotesarja, joka antaa hiuksille volyymia ja kiiltoa. Tuotteet sisältävät mm. B5-vitamiinia, joka suojaa ja hoitaa hiuksia. Tuoksussa on mansikkaa, bergamottia, appelsiininkukkaa ja setripuuta.

*Volume Shampoo ei pese hiuksia nitisevän kuivaksi, mutta ne tuntuvat ilmavammille pesun jälkeen. *Volume Conditioner on selvästi hoitoteholtaan kevyempi kuin muut kokeilemani hoitoaineet ja se ei riittänyt selvittämään takkuisia latvoja. Olen tykännyt käyttää Volume-shampoota ja Repair- sarjan hoitoainetta yhdessä, jolla saan ilmavat ja pehmeät hiukset ilman takkuja. Volume-tuotteiden tuoksu on voimakas ja kukkaisparfyymimäinen.

ida warg

Repair

Persikkainen Repair-tuotesarja on käsitellyille hiuksille sopiva korjaava ja vahvistava tuotesarja. Täyteläinen ja vahvistava *Repair Shampoo ja *Repair Conditioner sisältävät mm. leväuutetta, joka hellii kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Tuotteiden kukkaistuoksussa on arabianjasmiinia, patsulia ja freesiaa.

Sarjan *Repair Mask– tehohoitoaine sisältää leväuutteen lisäksi sheavoita, joka korjaa ja hoitaa vaurioituneita hiuksia.

Repair-sarja tuntuu selvästi hoitavammalle ja naamio on kivan paksua ja täyteläistä. Naamio selvittää hiuksiani hyvin. Latistavaa vaikutusta en huomannut.

Tuoksu on tuotteissa parfyymisen vahva ja tunnistan seasta jasmiinin tuoksun.

ida warg

Silver

Silver- sarja on vaaleille hiuksille tarkoitettu lämpöisiä sävyjä taittava tuotesarja, joka sisältää violettia pigmenttiä.

*Silver Shampoo ja *Silver Conditioner ovat mietoja ja hoitavia ja ne sisältävät mm. vehnäproteiinia, joka kosteuttaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Shampoon violetti pigmentti voimakas ja makuuni sopivan violettinen, eikä sininen. Käytän itse mieluummin violettipigmenttisiä hoitoaineita, sillä sininen sävy saa helposti hiukset vihertymään.

*Silver Mask– tehohoitava naamio sisältää mm. sheavoita, joka pehmentää ja kosteuttaa vaurioituneita hiuksia. Naamiossa ja hoitoaineissa on pigmenttiä on vähemmän kuin shampoossa ja ne sopivat paremmin viileän sävyn ylläpitoon, kuin taittamiseen.

Tuotesarja tuoksuu makealle vesimelonille.

ida warg

Shampoot vaahtoutuvat ihanan täyteläisesti ja miellyttävästi. Pieni määrä shampoota riittää pitkille ja paksuille hiuksilleni hyvin. Myös hoitoaineet ovat paksuja ja riittoisan tuntuisia, ne eivät latista hiuksiani ja tuntuvat selvittävän niitä riittävästi Volume-sarjan hoitoainetta lukuunottamatta.

Kaikkien tuotteiden tuoksu on todella voimakas, joten tuoksuherkille tuotteet eivät sovi. Vesimelonin tuoksua odotin eniten, mutta sekin oli turhan voimakas makuuni. Tuoksua voisi kuvailla karkkimaiseksi. Omaan makuuni tuoksut olivat liian voimakkaita, vaikka yleensä pidänkin tuoksullisista hiustuotteista.

Ida Wargin tuotteita myy  *Kicks, *Eleven , *Lyko ja *Nordicfeel.

Oletko jo kerennyt kokeilemaan Ida Wargin tuotteita?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *