H&M:n uusi meikkilinja ilmestyi kauppoihin

H&M lanseerasi uuden meikkilinjan ja tuotteet ilmestyivät viime viikolla myyntiin myymälöihin. Kävin tietysti heti hypistelemässä ja testailemassa tuotteita ja niiden laatua myymälässä ja nappasin siinä samassa kuvia hyllyistä (tähän muuten kannattaa kysyä lupa ja varmistaa onko kuvaaminen varmasti myymälälle ok) .

Tuotteita löytyy yhteensä noin 700 kpl meikeistä ihonhoitoon, kynsituotteisiin ja hiustuotteisiinkin. Ja mitkä värivaihtoehdot! Pakkausten design oli mielestäni simppelin tyylikäs ja kultaisilla yksityiskohdilla varustettuna ja ainakin luomivärejä ja peiteaineita testaillessa totesin, että pigmenttiä löytyy ja tuotteet vaikuttavat ihan laadukkailta. Huultenrajauskynä ei meinannut testauksen jäljiltä lähteä kädestä millään pois ja vaati meikinpoistoaineen lähteäkseen. 

Yksi positiivinen huomioni oli, että meikkituotteita ja meikkivoidesävyjä löytyy vaaleasta ihosta melko tummaan ihoon saakka. Lisäksi heiltä löytyy mm. herkullisen värisiä luomiväripaletteja nude-sävyistä smokey eyes-tyyppisiin väreihin, ihania eri värisiä rajauskyniä ja glittereitä, siveltimiä, irtoripsiä ja muita meikkitarvikkeita. 

Aika kivoja tuotteita siis ja tietysti H&M:n edullisilla hinnoilla. Täytyy mennä vielä paremmalla ajalla tutustumaan tarkemmin hius- ja ihonhoitotuotteisiin, ne näyttivät aika herkullisille. 

Kaikki tuotevinkit otetaan siis mielellään vastaan! Onko vielä löytynyt jotain superhyviä tuotteita tai oliko jonkun tuotteen laatu kenties pettymys?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi