Hyvä paha turkoosi

turkoosi face.jpg

Viimeiset pari viikkoa on tullut vietettyä kaikki vapaa-aika pitkälti sisätiloissa pähkäillen, suunnitellen, kuvaillen ja ideoiden. Nimittäin omaa blogia. Näin on tullut siis minunkin aikani astua mukaan blogiviidakkoon ja aloittaa kirjoittaminen. ​​

Blogini tarkoitus on jakaa tietoa, inspiroitua, testailla ja fiilistellä kaikkea mikä vain liittyykään kosmetiikkaan tai kauneudenhoitoon.

Aion palata myöhemmin taustaani mutta sitä ennen, ennen kuin kesä on ohitse ja syksyvärit saapuvat niin haluan vielä vinkata tästä kesän meikkityylistä. Blogini tarkoitus ei siis varsinaisesti ole jatkossa esitellä meikkauksia mutta inspiroiduin tästä luomiväristä niin että lopulta seisoin suti kädessä testailemassa sitä pitkästä aikaa.

Itselläni olen jotenkin aina vierastanut turkoosia, toisaalta se on niin kaunis väri mutta toisaalta se ei oikein kuulu sävymaailmaani. Turkoosit ja siniset ovat ihania värejä esim. päivettyneellä iholla ja ruskeasilmäisillä. Itselläni on kalpea iho ja vihreät silmät, joten kaikkien sääntöjen mukaan ne eivät juuri korosta eivätkä kaunista silmieni väriä. Mutta who cares about the rules! 🙂

Kasarivaaraa välttääksesi luomivärin voi levittää esimerkiksi vain alaluomelle. Yläluomelle voi vastedes laittaa vaaleaa helmiäisluomiväriä, joka taittuu esimerkiksi shampanjan sävyyn tai kultaan. Musta sisärajaus luo katseelle intensiivisyyttä ja syvyyttä sekä viimeistelee lookin kivasti. Like it?

meikki turkoosi.jpg

Onko sinulla hyviä meikkivinkkejä turkoosille luomivärille?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *