Hyviä ja vähemmän hyviä löytöjä Kikolta

Nämä Kikon tuotteet hankin jo viime kesänä, mutta sen jälkeen on toinen toistaan ihanampia tuotteita ilmestynyt markkinoille ja kiilautunut esittelyvuorossa edelle, joten näiden esittely on vain jäänyt.

Italialaisella Kiko by Milanolla on ihania ja edullisia tuotteita, joista lempituotteitani ovat ehdottomasti kynsilakat. Halusin kokeilla myös muita tuotteita, joten kesällä testiini lähti sarjan meikkivoide ja irtopuuteri.

Liquid Skin on kevyt meikkivoide, jonka kuvaillaan olevan huomaamaton ja lopputulos on niin luonnollinen, että se on kuin toinen iho. Meikkivoide on lasisessa pullossa ja annostelu tapahtuu kätevän pipetin avulla. Vaikka ostamani meikkivoide oli vähän liian tumma sävyltään, se yllätti positiivisesti ja tykkäsin käyttää sitä loppukesästä, kun ihoni oli päivettynyt. Se on peittävyydeltään niin kevyt, ettei se riittänyt iholleni talvikäytössä + se jäi nopeasti liian vaaleaksi.

kiko meikkivoide1.jpg

 

Iho jää hieman silkkisen samettimaiseksi, mutta se tuntuu silti todella luonnolliselta. Tuoksuton ja parabeeniton meikkivoide sisältää mm. kosteuttavaa hyalyronihappoa ja C-vitamiinia. Meikkivoiteesta on 14 eri sävyvaihtoehtoa ja lisäksi tuotteessa on SPF15. Tuotteen hinta on verkkokaupassa 18,90.  

 

puuterikiko.jpg

 

Irtopuuterini loppuessa nakkasin ostoskoriini myös Invisible Powder- irtopuuterin, vaikka se näyttikin epäilyttävän valkoiselta. Valkoiset irtopuuterit ovat värittömiä, mutta olen huomannut että varsinkin päivettyneellä iholla lopputulos saattaa jäädä vähän kalvakaksi. 

Invisible Powder ei oikein vakuuttanut laadukkuudellaan. Koostumus on kyllä hienoa ja vaikka se lupailee ettei iho jää kuivan näköiseksi, niin mielestäni se kuivattaa ihoa. Vaikka väri on translucent niin mielestäni se tekee ihosta vähän vaalean ja kalvakan.

Toinen asia, joka puuterissa ihmetyttää on sen kannessa oleva vippa. Se on toki käytännöllinen, koska vippa kulkee aina mukana ja kannessa olevan nupin avulla puuteria on helppo töpöttää kasvoille. Sieni/vippa on pullea ja pehmeä, mutta sen hygieenisyys mietityttää. Vippaan tarttuu joka kerta rasvaa ihosta ja meikkivoiteesta, jolloin vippaa tulisi pestä säännöllisin väliajoin. Koska se on samalla irtopuuterin kansi, niin pitäisikö puuterin olla ilman kantta kunnes vippa on kuivunut? Omalla kohdalla vipan peseminen vähän jäi tämän epäkäytännöllisyyden vuoksi. Vaikka toisaalta kannessa kulkeva vippa on kiva idea, jos puuteri pyörii matkassa mukana.  Kunhan sen vain muistaa pestä tarpeeksi usein. 

 

 

kikovippa.jpg

 

Vippa ei ole myöskään kauhean iso vaan sitä pitää tuputella pieniä alueita kerrallaan kasvoille, joten itse suosin enemmän pulleaa ja isoa puuterisivellintä tai isoa puuterivippaa, jolla levitän puuterin nopeasti kämmenen kautta iholle. Kämmenen kautta puuterin määrää saa myös säännösteltyä eikä sitä tule laitettua liikaa yhteen kohtaan. Kuten arvata saattaa, minusta ja tästä puuterista ei tullut kavereita ja hankin tilalle toisen irtopuuterin Urban Decaylta, joka onkin ihan toista luokkaa hienoudessaan. 

Tuotteen hinta on verkkokaupassa 11,90 euroa.

Kikon liike löytyy muuten nykyään myös Ruotsista ja lisäksi tuotteita saa tilattua netistä. Tuotteissa on usein mielettömiä alennuksia, joita kannattaa hyödyntää, varsinkin niissä aiemmin mainitsemissani kynsilakoissa. 

 

 

 

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *