Ihana luonnollinen meikkisarja Lily Lolo!

*Mainoslinkki 

Luonnonkosmetiikan ja luonnollisten tuotteiden suosio on kasvanut valtavasti, mutta moni saattaa ajatella, että luonnonkosmetiikan meikkituotteet eivät ole laadultaan vielä samalla tasolla kuin ei luonnonkosmetiikan merkit. Itse sain mattimyöhäisenä ensikosketuksen luonnonkosmetiikan meikkeihin viime vuonna päästessäni tutustumaan ekologiseen ja eettiseen luonnonkosmetiikan Boho Green Makeupiin ja nyt viimeisempänä englantilaiseen ja valloittavaan Lily Loloon. Lily Lolo ei ole sertifioitua kosmetiikkaa, mutta se sisältää mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita.

 

Lily Lolo2small.jpg

 

Sain testiini House of Organicsilta Lilyn Lolon meikkejä, joiden tuotteista olin lukenut paljon hyvää.

Lily Lolo on 2005 vuonna perustettu kosmetiikkamerkki, joka on noussut maailmalla suureen suosioon. Sarjan perustaja on englantilainen Vikki ja sarja sai alkunsa siitä, kun Vikki alkoi valmistamaan mineraalimeikkejä kotonaan. Nimensä Lily Lolo sai Vikkin sisarusten mukaan.

Sarjan tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän raaka-aineita, jonka vuoksi ne sopivat myös herkälle ja allergiselle iholle. Tuotteisiin on valittu ihoa hoitavia ja suojaavia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, synteettisiä tuoksuja ja väriaineita tai muitakaan raaka-aineita, jota eivät olisi hyviä iholle. 

 

Lily Lolo8small.jpg

 

Olen etsinyt uutta poskipunaa jonkin aikaa ja valikoimista löytyikin kaunis viileä pinkki sävy. *In the Pink on herkkä pinkki, jota voi huoletta sutia kasvoille. Kerrostamalla saa intensiivisemmän sävyn. Silkkinen, kevyesti kuultava ja helposti levittyvä sävy ei taita liikaa siniseen tai oranssiin, vaan on juuri nappisävy vaalealle iholle.

Poskipuna sisältää mm. arganöljyä ja granaattiomenansiemenöljyä ja se on tuoksuton ja talkiton. Poskipuna on näppärän kokoinen ja kevyt pakkaus sisältää peilin. Tuotelupauksen mukaan poskipuna pysyy iholla koko päivän, mutta In the Pink on sen verran hento sävy, että illalla iho näyttää kalpealta jos sitä laittaa vain kevyen kerroksen. Olenkin lisännyt sen pysyvyyttä siten, että levitän poskipunan joko suoraan meikkivoiteen päälle tai voidemaisen poskipunan päälle, jolloin poskipuna tarttuu ihoon paremmin ja pysyy kasvoilla pitkään.

Pakattuja poskipunia on valikoimissa seitsemän eri väriä. Lisäksi valikoimista löytyy mineraaliposkipunia. 

 

Lily Lolo4pieni.jpg

 

Lily Lolon huulikiilloista olin kuullut kehuja aiemmin ja niitä halusin ehdottomasti testata. Pyysin testiin *Scandalips sävyn, joka oli sävyistä pinkein. Huulikiiltojen pigmentti on sen verran kevyt, että kannattaa valita värikkäämpi sävy, jos huulille haluaa enemmän sävyä. Valikoimissa on yhdeksän sävyä. Minun värittömille huulilleni kiilto tuo tervettä sävyä ja on kiva viileä pinkki sävy poskipunan kaveriksi.

 

Lily Lolo Scandalips12.jpg

 

Huulikiilto on kaikkien kehujensa arvoinen ja se on helppo sipaista huulille vaikka ilman peiliä. Kiilto on täyteläisen pehmeää ja kiiltävää olematta yhtään tahmaista. Scandalips -sävyssä on pientä shimmeriä mukana, joka saa huulet näyttämään pulleammalta ja täyteläisemmiltä.

Huulikiilto kosteuttaa huulia ja siinä on hoitavaa e-vitamiinia, jojobaöljyä ja suojaavaa mehiläisvahaa. Tuotteessa on mieto suklainen aromi, joka kuitenkin häviää pian levittämisen jälkeen. Pieni plussa tulee huulikiillon pakkauksesta. Aplikaattori on sopivan kokoinen, kiiltoa saa yhdellä levityksellä riittävästi ja koko pakkaus on tukevan oloinen. 

 

Lily Lolo5small.jpg

 

Sain testiini myös kulmakarvaduon, jossa toinen osa on puristettua puuterimaista väriä ja toinen sävytöntä vahaa. Vahan tarkoitus on muotoilla kulmat siisteiksi, mutta se lisää myös värin kestoa. Käytän vahaa oikeastaan kahdella tapaa, tummemmat kulmat saan siten, että laitan kulmille ensin vahaa ja sitten taputtelen viistolla kulmasiveltimellä väriä päälle. Vaihtoehtoisesti muotoilen ensin kulmat värillä ja lisään lopuksi vahaa kulmien päälle kiinnittämään värin.

Testiini saama sävy *Light on blondeille sopiva väri, joka näyttää nettisivuilla ja jossain valossa kylmälle harmaanruskealle, mutta se on sävyltään vaaleanruskea. Mielestäni se taittaa vähän lämpöisempään kuin sävyn olettaa olevan. Valikoimissa on kolme eri sävyä. Kevyt ja pieni rasia sisältää peilin.

 

Lily Lolo6small.jpg

 

Lilyn Lolon valikoimissa on myös siveltimiä ja pääsin testamaan niistä muutaman. Karvat on synteettistä karvaa ja tyylikkäät siveltimet noudattavat muiden tuotteiden mustavalkoista tyyliä. Tämä kaksipäinen sivellin on loistava rajaussivellin; toisella puolella voi tehdä luomivärillä kapean rajauksen ja vaahtopäisellä puolella voi häivyttää rajan utuiseksi. Itse teen rajaukset melkein aina luomivärillä, joten tämä sivellin sopii mainiosti siihen käyttöön.

 

Lily Lolo9small.jpg

Lily Lolo10small.jpg

Lily Lolo Scandalips11.jpg

 

Minusta Lily Lolo on ihana! Varsinkin huulikiilto on luksuksen ja pehmeän tuntuista ja pidin poskipunan heleästä sävystä ja levittyvyydestä. Molemmat sopivat huolettomaan päivämeikkiin ja ne jäivätkin vakikäyttööni heti. Tykkään pakkausten kevyestä ja sirosta ulkonäöstä ja ne näyttävät tyylikkään yksinkertaisilta ja eleganteilta. Sarja on hintaluokaltaan edullisen ja keskiluokan väliltä, eivät siis ollenkaan pahan hintaisia. Tätä sarjaa haluan ehdottomasti kokeilla jatkossa lisää.

Lily Lolon tuotteita myy *House of Organics

 

Onko vinkkejä muista hyvistä Lilyn Lolon tuotteista? Mitä kannattaisi ehdottomasti testata? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *