Ilouutisia blondeille: L’Oréal Blondifier Cool – uusi violettipigmenttinen hopeashampoo

*tuotteet saatu/ mainoslinkki

Blondit etsivät jatkuvasti sitä täydellistä hopeashampoota, sillä shampoon sävyllä on väliä. Osa tykkää enemmän violettiin taittavasta pigmentistä, osa taas sinisemmästä ja osalle sopii paremmin vaaleanpunaiseen taittava sävy – riippuen paljolti minkä värinen hiusten pohjasävy on. Keltaisuuden taitossa pätee vastaväriteoria eli oranssinen hius taittuu sinisellä pigmentillä ja keltainen violetilla.

L’Oréal Professionnel toi jokin aika sitten Serie Expert- sarjaan blondeille tarkoitetun tuotesarjan Blondifier. 

 

blondifier shampoo2small.jpg

 

Blondifier Cool Shampoo on ylellisesti vaahtova shampoo, joka neutralisoi keltaisuutta. Shampoo ei tunnu kuivattavan hiusta yhtä paljon kuin esimerkiksi suosittu Fanolan No Yellow. Koska sävy on tärkeä, niin tykkään vertailla shampoita muihin vastaaviin tuotteisiin. Vertasin tällä kertaa pigmenttiä nähin kahteen suosikkiini Amikan Cool Blondeen ja *Fanolan No Yellow:in.

Molemmissa shampoissa on violettiin taittava pigmentti ja ne taittavat viileäksi kellertäviä hiuksia. Violetti pigmentti sopii mielestäni paremmin vaaleille hiuksille, sillä sinertävä pigmentti vetää sävyn helposti vihertäväksi ja mattaiseksi. Violetti pigmentti taittaa hiukset parhaimmillaan kirkkaan hopeiseksi. 

 

Loreal blondifier cool pieni 5.jpg

 

Huomasin jo hiuksia pestessä, että L’Oréalin shampoon pigmentti ei tartu hiukseen salamannopeasti, ja että pigmentti on enemmän violettinen kuin sininen. Paperilla sävyerot eivät ole niin selkeät mutta luonnossa eron huomaa paremmin. L’Oréalin shampoon pigmentti on violettisempi kuin Fanolan shampoon ja se näyttäisi olevan myös aavistuksen verran Amikan shampoota violettisempi. Samalla se on läpikuultavampaa, eli pigmenttiä ei ole niin paljon kuin Fanolassa. Näin ollen sen voi antaa vaikuttaa hiuksessa halutessaan vähän pidempään eikä se tartu vaaleimpiin raitoihin hetkessä. 

Blondifier Cool taisi nousta suosikiksi tästä kolmikosta vaikka loppujen lopuksi erot ovat hyvin pieniä. Tykkään enemmän Amikan ja L’Oréalin shampoiden runsaasta vaahtoavuudesta ja Fanola värjää turhan helposti kädet, kaakelit ja suihkuverhon, joten sen kanssa kannattaa olla tarkka. 

 

Loreal blondifier cool small.jpg

 

Blondifier-sarjaan kuuluu lisäksi: 

Blondifier Shampoo Gloss –  ylellisesti vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä shampoo, joka kosteuttaa, pehmentää ja antaa kiiltoa kuiville ja käsitellyille hiuksille. Shampoo sopii kaikenlaisille blondeille, mutta koska siinä ei ole väripigmenttiä.

Blondifier Conditioner – kirkastava ja pehmeyttä antava hoitoaine, joka antaa hiuksille kiiltoa.

Blondifier Mask – kirkastava ja pehmeyttä tuova naamio, joka korjaa ja korrostaa hiusten moniulotteisuutta tuomalla sille kiiltoa. 

Blondifier Blonde Bestie –  ultrakevyt jätettävä suihke, joka suojaa, antaa kiiltoa ja pehmeyttä hiuksille.

 

Loreal blondifier cool2pieni.jpg

Loreal Blondifier cool4pieni.jpg

 

 

Tuotteita on saatavilla Sokokselta

 

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *