Infinity – kätevä monitoimipaletti!

Linda Hallberg on ruotsalainen meikkitaiteilija ja vloggaaja, jonka perustaman Linda Hallberg Cosmetics- meikkisarjan *Infinity-paletti lanseerattiin sarjan ensimmäisenä tuotteena muutama vuosi sitten. Muista  kyllä ihastelleeni sen sävyjä jo silloin, mutta lopullisesti vaikutuin paletin sävyistä vasta nähtyäni sen livenä myymälässä.

LH infinity paletti

Infinity Palette sisältää toki hyvät perussävyt silmämeikkiin, korostuksiin, varjostuksiin, mutta itse olin melkeinpä valmis ostamaan paletin sen harvinaisen hyvien poskipunasävyjen vuoksi.

LH infinity paletti

Yleensä paleteissa on mukana sävyjä, jotka jäävät käyttämättä, mutta Infinity -palettiin on onnistuttu valitsemaan hyvät perussävyt, jotka eivät ole kuitenkaan tylsiä!  Highlightereista Milky Way on kylmään ja Virgio lämpöiseen taittava, mutta molemmat ovat sävyjä, jotka istuvat vaalealle iholleni hyvin. Poskipunista Andromeda on kaunis persikkainen sävy ja Pinwheel kylmempi pinkki. Päivästä, fiiliksestä tai meikin sävystä riippuen valitsen jomman kumman, koska nekin istuvat ihonsävyyni hyvin. Usein sekoitan niitä keskenään, jolloin lopputulos on pinkkipersikka. Poskipunia voi käyttää myös luomiväreinä.

LH infinity paletti

Paletin ruskeita sävyjä voisi käyttää kasvovarjostuksiin, mutta omalle iholleni ne ovat liian tummia ja pigmenttisiä. Cigar on monikäyttöinen sävy luomiväriksi, kulmakarvoihin ja pehmeään rajaukseen. Mustaa voi käyttää luomivärinä ja rajauksena joko kuivana tai kosteana. Kaikkia sävyjä on helppo käyttää erikseen ja niitä voi sekoitella keskenään.

LH infinity paletti

Erinomaisten poskipunasävyjen lisäksi tykkään paletista sen vuoksi, että se on niin monikäyttöinen. Paletti on kulkenut mukanani matkoilla, koska siinä on miltei koko meikkiin sopivat sävyt. Paletti on lisäksi ohut ja kevyt pahvisessa kotelossaan. Kannen sisäpuolella on peili.

Väreissä on hyvin pigmenttiä ja niitä on helppo työstää ja häivytellä.

LH infinity paletti

Palettia myy Kicks.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *