Isälle kosmetiikkaa?

Lähestyvän isänpäivän kunniaksi, ajattelin omistaa pienen blogipostauksen miehille ja miesten kosmetiikalle. Itselle ainakin lahjan keksiminen tuottaa aina tuskaa, joten miten olisi tällä kertaa miesten hiustenhoitotuotteita?  

 

mroom1.jpg

 

Sain blogini kautta muutaman tuotteen suomalaiselta MRoomilta ja minun on hieman vaikea antaa testiarviota tuotteista, joten annoin tuotteet miespuoleiselle ystävälleni testiin. Jotenkin en yllättynyt, etten saanut perusteellista syväanalyysiä tuotteista, mutta ymmärsin, että shampoo on perus shampoo, jolla pesee hiukset. Piste. Eli sopinee siis varmasti Man Basics-sarjan kuvaukseen;  tuotteita miehille, jotka arvostavat helppoa ja nopeaa tuotetta hiustenhoitoon. 

MGroomilla on kaksi tuotesarjaa perustuotteista vaativammalle käyttäjälle, Man Basics ja Classic Gold Private Edition

Man Basics– tuotesarjassa on edullisia tuotteita, jotka on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja treenikassiin sopiviksi. Sarjan pesu- ja hoitotuotteet tekevät hiustenhoidosta helppoa ja vaivatonta. Esimerkiksi Everyday-shampoo, sopii miehille, jotka etsivät helppoa ja nopeaa tuotetta hiustenpesuun. 

 

mroom2.jpg

 

Classic Gold Private Edition-sarjan tuotteet taas sopivat moderneille miehille ja tuotteet ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä.  Sarjassa on kattava valikoima tuotteita ja niissä näkyy, tuoksuu ja tuntuu huolellinen kehitystyö. Classic Gold tarjoaa itsestään huolehtivalle miehelle työkalut hiusten, hiuspohjan ja ihonhoitoon.  

Sarjassa on mm. muotoilutuote, Bespoke Matte Paste, joka on mattainen vaha ja siinä on yhdistelty viimeisimmät kehitystyöt perinteisiin metodeihin. Mattavaha antaa kiillottoman lopputuloksen ja hiukset voi helposti muotoilla sen avulla haluammallaan tavalla. Tuotteessa oli testaajan mukaan miehekäs tuoksu ja kätevä pumppupullo.

 

mroom4.jpg

MGroomin tuotteita saa ostaa MRoom-partureista, joita löytyy jo useista kaupungeista Suomessa. MRoomin partureissa on muuten käytössään myös jäsenkortti-systeemi. Ostamalla Silver-, Gold-tai Platinum-jäsenyyden takaa parturipalvelut ilman jonottamista ja ajanvarausta.

Voisiko jäsenkortti parturiin olla mahdollinen lahjaidea isälle? Tai mitä mieltä te olette, toimiiko kosmetiikka isänpäivänä lahjana? 

 

*tuotteet saatu

 

kauneus hiukset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *