It’s a match – Monsieur Big

Olin jokin aika sitten lanseeraustilaisuudessa, jossa paljastettiin Lancômen uusin ripsiväri nimeltä *Monsieur Big. Ehdoton ripsivärisuosikkini on monen vuoden ajan ollut Lancômen Hypnôse, joten odotukset sarjan uutuusripsiväriin olivat korkealla.

 

monsieur big.jpg

 

Monsieur Big lupaa hiilenmustaa XXL- volyymia ja näyttävää katsetta ja ripsivärin mainoksissa vilkkuu It´s a match – mainoslause. Monsieur Big lupaa olevan se oikea, rohkean ilmeen rakastaja ja sen pitäisi kestää ripsillä suttaantumatta mustaakin mustempana aamuyöhön saakka. 

 

monsieurbigmascara2.jpg

 

Massa on jo alusta saakka sopivan jämäkkää eikä vaadi sitä parin viikon odottelua, jolloin ripsivärit ovat yleensä parhaimmillaan. Massa kuivahtaa mielestäni vähän kovemmaksi kuin Hypnôsen massa. Vaikka ripsivärin pitäisi pysyä varisematta tai valumatta niin parina iltana huomasin kyllä pienen pientä murua silmien alla. Luulen että se johtui rasvoittuvista silmäluomistani ja huonosta pohjustuksesta, koska tämä tapahtui vain kahdesti parin viikon aikana. 

 

monsieur big mascara.jpg

monsieur big mascara 2.jpg

 

Ripsivärillä saa parilla kerroksella tuuheat ripset ja muutamilla lisävedoilla niistä saa tarvittaessa oikein megaripset. Rakastan kyllä tuuheita ripsiä, mutta en ole vielä parin viikon kokeilun jälkeen ihan varma, että onko tämä minun it´s a match – ripsivärini, koska tykkään jotenkin enemmän Hypnôsen vähän elastisesta lopputuloksesta. Toisaalta Monsieur Big taikoo tuuheat ripset nopeammin, Hypnôsea kerrostan joskus jopa 10 kertaa.

 

monsieurbigmascara3.jpg

 

Monsieur Big -sarjaan kuuluu myös nestemäinen *rajaustussi sekä voidemainen *kulmakynä. Rajaustussin kärki on toiselta puolelta laattamainen, jolloin sillä saa tehtyä paksut kissamaiset rajaukset, mutta kääntämällä tussia eri tavoin, sillä saa piirrettyä myös ohutta rajaa ripsirajaan.

 

monsieurbigmascara.jpg

 

Näin huoliteltujen ja tarkasti piirrettyjen kulmakarvojen aikakaudella ihmettelin hetken paksupäistä voidemaista kulmakynää ja sen toisella puolella olevaa sivellinosaa. Kärki ei ole terävä, eikä sillä saa mielestäni tehtyä huolellisesti piirrettyjä kulmia, mutta tuote on hyvä kulmien nopeaan tummentamiseen ja täyttämiseen. Tarkempaa rajaan voisi tietysti käyttää tarvittaessa lisänä terävää kulmakynää. 

Sävyjä on saatavilla viisi sävyä vaaleasta sysimustaan ja lisäksi korostussävy valaisee ja kirkastaa katsetta. Tykkäsin tuotteesta eniten silloin, kun kulmissani on valmiiksi pohjaa kestovärillä ja haluan tummentaa ne nopeasti muutamalla vedolla!

Omat kulmani ovat ohuet ja vaaleat ja meikkaan ne yleensä suht luonnolliseksi. Monsieur Big kuitenkin innoitti tekemään oikein tummat ja vahvat kulmat paksun rajausten ja tuuheiden ripsien pariksi. 

 

Monsieur Big 3.jpg

 

Monsieur Big tuotteet ovat saapuneet kauppoihin näinä päivinä ja niitä on saatavilla esim. Sokokselta ja elevenin *verkkokaupasta

Tykkäättekö Lancômen ripsiväreistä? Onko joku jo kokeillut tätä?

 

*mainoslinkki

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *