Kaksi kehuttua luonnonkosmetiikan meikkivoidetta – Zuii Organic Lux Flawless Liquid ja Madara Skin Equal Soft Glow

Olen halunnut löytää jonkin aikaa luonnonkosmetiikan meikkivoiteen, josta pitäisin niin paljon, että haluaisin käyttää sitä joka päivä. Muutamia olen kokeillut ja toiset eivät toimineet ihollani yhtään ja toiset olivat ihan OK.

Kaksi luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, *Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation ja *Mádara Skin Equal Soft Glow ovat molemmat keränneet ylistyksiä ja niiden on sanottu olevan jopa luonnonkosmetiikan parhaimpia meikkivoiteita, joten molempia kohtaan oli isot odotukset!

zuii madara meikkivoide

Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation

Ensimmäisenä kokeilin *Zuii Organic Lux-sarjan Flawless Liquid Foundation -meikkivoidetta, josta sain testiin täydellisen sävyn Dusk. Vaalea keltapohjainen Dusk on juuri sopivan vaalea ja keltapohjainen iholleni.

Meikkivoide on täynnä hoitavia ainesosia, kuten manteliöljyä, sheavoita ja bambumehua. Keltasoihdukin mehu auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja kiinteyttämään ihoa.

Aluksi en saanut meikkivoidetta toimimaan yhtään ja se murentui iholta pois. Hoitotuotteina käytin*Bybin C-caf-päivävoidetta ja Flow Cosmeticsin *Hyaluronihappo ja probioottiseerumia, joiden kanssa meikkivoide ei tuntunut sopivan yhteen. Onneksi sain Zuiilta ohjeet meikkivoiteen levitykseen ja kuulinkin, että monet C-vitamiini ja hyaluronihappotuotteet tekevät iholle ns. kalvon, joka voi murustuttaa meikkivoiteen.

zuii madara meikkivoide

Testailin meikkivoidetta erilaisten tuotteiden kanssa parin kuukauden ajan ja toisten kanssa meikkivoide asettuu huonommin, toisten kanssa vähän paremmin.  Parhaiten sain sen toimiaan pelkän ruusuveden ja öljyn kanssa. Kun vihdoin löysin oikeat tuotteet meikkivoiteen kanssa käytettäväksi, niin tajusin kuinka hyvä meikkivoide se on. Välillä tuskailen sen haastellisuuden kanssa, sillä haluaisin kovasti käyttää Bybin C-cafia, mutta sen kanssa käytänkin jotain toista meikkivoidetta.

Zuiin meikkivoide levittyy vesimäisen notkeasti iholle ja sitä voi rauhassa työstää. Puolipeittävä meikkivoide antaa kevyesti samettisen lopputuloksen ja se on kerrostettavissa peittävämpään. Yksi kerros peittää pahimmat kirjavuudet, mutta meikkivoide jää luonnollisen näköiseksi. Meikkivoiteen parhaimpia puolia on se, että se ei tunnu iholla lainkaan.

Meikkivoide kestää kiiltelemään taipuvaisella ihollani ihollani hyvin, mutta otsa kaipaileekin puuteria loppupäivästä. Meikkivoide ei välttämättä tarvitse puuteria päälleen ja se saattaakin paakkuuntua puuterin kanssa, joten pyrin käyttämään meikkivoiteen kanssa vain kevyesti puuteria T-alueella.

zuiii flawless liquid dusk

Mádara Skin Equal Soft Glow

Toinen ylistyksiä kerännyt luonnonkosmetiikan meikkivoide on  *Mádaran Skin Equal Soft Glow,joka on Zuiihin verrattuna vähän peittävämpää ja mattaisempaa. Selkeästi rasvaisemman  ja öljyisemmän tuntuinen meikkivoide vaatii puuteria päälleen, koska muuten se jää iholle rasvaiseksi. Kosteuttavaan Aloe Vera-pohjaan on lisätty hyaluronihappoa ja C– ja Evitamiinia.

Zuiin meikkivoiteeseen verrattuna Skin Equal on helpompi meikkivoide, sillä se levittyy iholle kauniisti vaikka alla olisi erilaisia tuotteita. En löytänyt suoraan oikeaa sävyä iholleni, vaan joudun sekoittamaan sävyjä Ivory 20 ja Sand 40.

Meikkivoide on puolipeittävä ja iho näyttää virheettömältä ja samettisen mattaiselta. Tykkään yleensä enemmän kuulaan pinnan jättävistä meikkivoiteista, mutta Skin Equal melkein kuin blurraa ihoa virheettömäksi ja on mielestäni hyvin hienosti mattaisen pinnan antava meikkivoide.

Skin Equalin kanssa käytän mielellään mahdollisimman valoaheijastavia irtopuutereita.

DUSK ZUIII

Skin Equal on asettuu iholle parhaiten sormilla levitettynä. Osa meikkivoidesiveltimistä jättää iholle viiruja siveltimen karvasta ja vaikka aloittaisinkin meikkivoiteen levittämisen siveltimellä, niin tykkään viimeistellä lopputuloksen painelemalla meikkivoiteen tasaiseksi iholle sormilla. Välillä meikkivoide ei tunnu ensin asettuvan iholle, mutta sormilla levittämisen jälkeen se ikäänkuin sulaa iholle ja asettuu paikoilleen. Valmistaja kehoittaakin levittämään meikkivoiteen sormilla.

Skin Equal sisältää suojakertoimen 15, josta se saa ylimääräisen plussan.

zuii madara meikkivoideKummasta meikkivoiteesta sitten pidän enemmän?

En ole vielä osannut päättää. Silloin kun saan Zuiin toimimaan, niin kallistun sen puoleen, sillä se jättää kauniimman ja luonnollisemman lopputuloksen ja se tuntuu ohuemmalta. Siimä on myös parempi sävy. Sen kanssa vain pitää löytää oikeat tuotteet alle ja se paakkuuntuu helposti kuiviin kohtiin puuteria lisätessä.

Mádara on helpompi meikkivoide ja siinäkin iho näyttää luonnollisen kauniille, joskin vähän enemmän mattaiselle. Sävyistä ei löytynyt suoraan sopivaa. Jos lisään sen alle vaikka kuultoa lisäävän primerin, niin iho näyttää todella kauniilta.

Tykkään kyllä molemmista ja riippuu ihan päivästä, ihon kunnosta ja alla käytettävistä tuotteista, että kumpaan meikkivoiteeseen aamulla tartun.

EDIT Lokakuu 2020

Mádaran meikkivoide osoitti paremmuutensa jonkin ajan päästä blogikirjoituksesta. Jostain syystä moni on kokenut meikkivoiteen olevan ensin jotenkin outo ja minunkin mielestä öljyinen neste muuttui paksummaksi ja seerumimaiseksi jonkin ajan kuluttua.

Nykyään meikkivoide on aivan ehdoton suosikkini, sillä se levittyy iholle niin kauniisti ja iho näyttää tasaisen kauniilta ja hehkuvalta. Meikkivoide on itseasiassa harvoja meikkivoiteita, joka ei kasaannu huokosiin ja korosta kuivia kohtia. Skin Equalin kanssa koen, että ihoni on aina kaunis ja meikki onnistunut.

Zuiin meikkivoiteita myy mm. Sokos, *House Of Organic, *Biodelly. Madaran meikkivoidetta myy  Sokos, *Madaracosmetics,  *House Of Organic , *Biodelly.

Oletko kokeillut jompaa kumpaa tuotetta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *