Kaktusviikuna tuhkimotipat

Kaktusviikunaseerumi on varmasti jo monelle tuttu tuote ja minunkin pulloni on muutamaa tippaa lukuunottamatta käytetty, mutta vihdoin sain kirjoitettua tästä ihanasta vaaleanpunaisesta tuotteesta. Terre d`Ocin kaktusviikunaseerumi nimittäin valittiin vuonna 2014 mm. Ruohonjuuren parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi, mutta minulle seerumi eksyi ensikokeiluun vasta viime vuoden I Love Me- messuilta messutarjouksen myötä.

 

 

Minulla ei ole oikeastaan pahemmin kokemusta luonnonkosmetiikan tuotteista, sillä käytän usemmiten synteettisiä tuotteita. Siihen ei ole mitään erityistä syytä, en vain ole oikeastaan löytänyt niiden pariin vielä. Messutarjouksen nähtyäni päätin viimein kokeilla tuotetta, sillä en voinut vastustaa vaaleanpunaisessa pullossa olevaa tuoksua. 

 

 

En tiedä tuleeko tuoksu kaktuksesta vai viikunasta, mutta minusta se tuoksuu kuin hubbabubba-purkan ja kirsikan combolta. Voisin sanoa, että tuotteessa on minun makuuni parhaimpia tuoksuja, joihin olen kosmetiikkatuotteissa törmännyt. 

Kaktusviikunaseerumi on heleyttävä kasvoseerumi, jota on kutsuttu myös tuhkimotipoiksi. Hyalyronihappoa sisältävä tuote kosteuttaa ja heleyttää ihoa ja sitä suositellaan samealle ja elottomalle iholle. Seerumi on mielestäni koostumukseltaan hieman voidemaisempaa ja se imeytyy ihoon jättäen ihon pinnan kosteutetun tuntuiseksi.

 

Kaikenkaikkiaan ihana tuote, jota käytin aamuin illoin ja tuoksuun ei vain kyllästy millään. Taisin kuitenkin enemmän tykästyä tuotteen tuoksuun kuin itse koostumukseen enkä huomannut ihossani merkittäviä muutoksia. Hoidan tosin ihoani hyvillä tuotteilla päivittäin, joten selkeätä yksittäisen seerumin aiheuttamaa muutosta on vaikea huomata.  

Jos jonkin miinuspuolen tuotteesta keksisin, niin se olisi tuotteen 30 ml koko, sillä se tuntui loppuvan melko nopeasti. Pullo näytti tyhjenevän jo muutaman pumppauksen jälkeen ja tämän seerumin kun ei tahdo loppuvan nopeasti. Tuotteen hinta on noin 40 euron paikkeilla, joka ei ole mielestäni paha hinta seerumista. Tuote pakataan lisäksi kauniiseen silkkipussukkaan ja se on kätevässä ja hygieenisessä pumppupullossa. 

 

Oletko sinä kokeillut näitä ihania tuhkimotippoja? 

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Ihana kuuloinen tuote, koska kukapa ei kaipaisi heleyttä kasvoille. Terre docin tuotteista multa löytyy ainakin niitä söpöjä peltipurkeissa olevia voiteita, jotka ovat ihania :)

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Mä tiedän; tämä tuoksuu taivaalliselle! Samalta tuoksuva Terren kaktusviikunavoide on itselleni varmaankin se luonnonkosmetiikan ykkösvoide. Tuoksultaan ei ainakaan mikään ole mulla sitä päihittänyt. Todellista kosmetiikkarakkautta siis ;)

ohsomanyreasons

Oijoi, täytyy siis testailla seuraavaksi voidetta, jos sekin tuoksuu yhtä ihanalle! <3

Ombre By Sara
Ombre

Juuri kysyinkin blogini kommentissa oletko käynyt I love me messuilla ennen kuin tämän postauksen luin :) 

En ole ennen pahemmin kuullut tästä brändistä, mutta tykkään heti tuotteen ulkonäöstä. Tuote on hyvin ylellisen näköinen ja seerumipullo itessään näyttää kuin kauniilta nude lakalta - olen myyty. Mä jotenkin tykkään kaikista ihonhoito tuotteista jossa on vaalea nude pinkki sävy, en tiedä oikein miksi koska en kuitenkaan tykkää paljoa parfyymista tai mistään muustakaan ylimääräisestä ekstrasta ihonhoito tuotteissa. :)

Kommentoi