Käsittämätön ja ihmeellinen Olaplex! Testissä shampoo ja hoitoaine

*tuotteet saatu maahantuojalta/ affiliate-linkki

Olaplex hurmasi kuluttajat ja ammattilaiset mullistaen hiusten värjäämisen pari vuotta takaperin. Kaikki iloitsivat tuosta ihmeaineesta, joka vihdoin mahdollisti hiusten isot värimuutokset ilman, että hius kärähti hampuksi. Itsekin onnistuin saamaan puhtaan vaaleat hiukset monen vuoden tummaksi värjäämisen jälkeen. Monista vaalennuskerroista huolimatta hiukseni eivöt koskaan olleet venyvää purkkaa tai haperoa hamppua. 

Kampaajalla tehtävän Olaplex -käsittelyn huomaa selkeästi, sillä hius on pari viikkoa hoidon jälkeen pehmeä ja hyväkuntoisen tuntuinen. Vaikka en enää kovia vaalennuksia tarvitse, niin otan silti Olaplex-käsittelyn värin yhteydessä. 

Olaplexista on ollut myynnissä kotihoitoon tarkoitettu *no 3 Hair Perfector, joka jatkaa hiuksen vahvistumista ja korjausta kampaajakäyntien välillä. Ylläpitotuote on tarkoitus käyttää kerran viikossa tai useammin, jos siltä tuntuu. 

 

Olaplex1pieni.jpg

 

Tuoteperhe vahvistui viime vuonna shampoolla ja hoitoaineella ja niihin tuntuvat rakastuvan kaikki. Instagramin puolella tuotteita ylistellään ja moni ihastelee pehmeän sileitä hiuksia, jotka Olaplexin tuotteet ovat saaneet aikaan. 

*Olaplex no.4 Bond Maintenance Shampoo on vahvistava, korjaava ja kosteuttava shampoo, joka tekee hiukset kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Shampoo on mitä täyteläisin, vaahtoavin shampoo, jota olen testannut. Sitä tarvitsee tuplasti vähemmän kuin muita shampoita, koska se lähtee vaahtoamaan täyteläisen pehmeänä hiuksessa. Shampoo on todella riittoisaa. Pesun jälkeen hius ei tunnu kuivalta ja nahkealta. 

*Olaplex no.5 Bond Maintenance Hoitoaine on korjaava, vahvistava hoitoaine, joka tekee hiuksista terveen näköiset latistamatta niitä. Hoitoaineen jäljiltä hiukset tuntuvat selviltä, pehmeiltä, muttei kuitenkaan mitenkään erikoiselta. Hoitoaine on niin paksua tököttiä, että sitä on vaikea saada pullosta ulos, mutta sitäkään ei tarvitse paljoa kerralla. 

Molemmat tuotteet sisältävät hiusten kiiltoa, käsittelyä ja kuntoa parantavia ainesosia.

  • Hapatettu vihreän teen öljy on korealainen kauneudenhoidon innovaatio, joka tuuheuttaa, vahvistaa ja antaa kiiltoa. 
  • Acaimarjauute on runsaasti antioksidantteja sisältävä supermarja, joka sisältää omega 3-, 6-, ja 9-rasvahappoja ja A- , C-,E- ja B-vitamiinia, jotka parantavat hiusten kuntoa ja tukevat uusien hiusten kasvua.
  • Abyssinianöljy on luonnollinen hoitoaine, joka auttaa säilyttämään värin ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyiltä
  • Punainen merilevä kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti ja pitkäkestoisesti

Kaikki Olaplex-tuotteet sisältävät patentoidun bis-aminopropyl diglycol dimaleate-ainesosan, joka auttaa suojaamaan ja palauttamaan vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoituneita disulfidisidoksia. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa. 

 

Olaplex3pieni.jpg

 

Ensimmäisen parin viikon aikana en huomannut shampoon ja hoitoaineen olevan mitenkään erikoisia, koska käytin niitä vain muutaman kerran hopeashampoiden lomassa. Olin jo aikeissa kirjoittaa tuotteista, että ne eivät tehneet mitään ihmeellistä hiuksilleni. Yhtäkkiä parin viikon jälkeen huomasin ison muutoksen hiuksissani – ne kiilsivät hyväkuntoisen näköisenä, luonnontaipuisa hius taipui kauniisti laineille ja ne tuntuivat pehmeille.

Mitä pidempään käytin kaksikkoa, sitä paremmin huomasin niiden vaikutuksen. En olisi uskonut sellaista päivää tapahtuvan, että menisin töihin suoristamatta hiuksiani tai edes hiusten pintaa. En nimittäin ole ikinä tykännyt luonnontaipuisista hiuksistani ja suoristan ne aina.

 

olaplex hair before after.jpg

 

Kuvassa hiusteni latvat ennen ja jälkeen Olaplexin. Vasemman puoleisen kuvan nappasin Instagramiin päivänä, jolloin huomasin Olaplexin tehon ja sen, että latvat taipuivatkin kauniisti ja jotenkin yhtenäisenä laineille ilman minkäänlaista pörröisyyttä. Menin hiukset kosteana nukkumaan, harjasin latvat ja ne näyttivät tuolta. Yleensä hiukseni ovat lähempänä oikeanpuoleista kuvaa. Luonnontaipuisat hiukseni elävät vähän omaa elämäänsä. On päiviä, jolloin ne ovat todella kiharat ja takussa, joskus taas vähemmän. Jos menen hiukset kosteana nukkumaan, ne näyttävät pörröisiltä.

Sen huomasin, että jos shampoota ja hoitoainetta käyttää liian usein, niin hiukset tuntuivat latistuvan liian paljon. Jos näin käy, niin kannattaa pestä hiukset muutaman kerran jollain toisella shampoolla. Ero on kyllä huomattava pelkästään shampoolla ja hoitoaineella. Itse en tykännyt käyttää no 3 hoitoainetta, koska se pitää laittaa kosteaan hiukseen ja sen tulee antaa vaikuttaa hiuksessa jonkin aikaan, joten shampoo ja hoitoaine ovat mielestäni helpompia ja nopeampia käyttää.  

Tuotteita on saatavilla kampaamoista, Sokokselta ja *täältä

 

Oletteko kokeilleet tuotteita, toimiiko teillä? 

 

 

 

 

 

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *