Kasvovesi kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle | Fiini Naturally | Kokemuksia

Tuotteet saatu/ Twistbe

Kotimainen Fiini Naturally lanseerasi uusia kasvovesiä jokin aika sitten ja joukossa on ainakin yksi todellinen helmi – täyteläinen hoitovesi erittäin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Olen fiilistellyt kasvovettä varsinkin talvipakkasten aikaan, kun iho kuivuu enemmän.

FIINI NATURALLY

Fiini Naturally on kotimainen luonnonkosmetiikan tuotesarja Pohjanmaan lakeuksilta. Sarjan takana on kaksi ystävystä, joiden rakkaus luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen toimi alkusysäyksenä luonnonmukaisten tuotteiden valmistukseen.

Fiinin tuotteiden ovat täysin luonnollisia ilman teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita. Tuotteet ovat ekologisia ja raaka-ainelista on lyhyt ja helposti tulkittavissa.

UUDET KASVOVEDET

Valikoimiin tuli kolme uutta kasvovettä, joista pääsin testaamaan kahta:

  • Kaura-kamomilla hoitovesi (kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle)
  • Ruusu-kaura kasvovesi (kaikille ihotyypeille, kosteuttava ja punaisuutta hillitsevä)
  • Rosmariini kasvovesi (talintuotantoa tasapainottava rasvoittuvalle ja tukkeutuvalle iholle)

Kaura-kamomilla hoitovesi

Molempien kokeilemiani kasvovesien sisältö on lyhyt mutta sitäkin parempi. Monen kasvoveden pohja on tehty veteen, mutta kaura-kamomillan pohja on tehty rauhoittavaan kamomillaveteen.

*Fiini Naturally Kaura-kamomilla on lempeän hoitava ja syväkosteuttava hoitovesi, joka on paksua nestettä ja ihoa hellivää. Hoitovesi on tarkoitettu erittäin kuivalle, herkälle ja/tai atooppiselle iholle ja kuiva ihoni on rakastanut sitä.

Luomukamomillavesi rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa ja tasapainottaa tulehdusta. Se rauhoittaa punoitusta ja tuo iholle pehmeyttä. Kamomilla rauhoittaa ihoa kortisonin tavoin ja se sisältää useita mikroravinteita, jotka nopeuttavat ihon paranemista. Kaurauute rauhoittaa, kosteuttaa ja ehkäisee punoitusta. Kaurauutteen probiootit tasapainottavat ihon toimintaa ja lisäävät ja ylläpitävät hyvien bakteerien osuutta iholla. Kaurauute myös rauhoittaa kutisevaa ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa, silottaa juonteita ja pitää ihon kimmoisana.

Se mikä hoitovedestä tekee erityisen hyvän on se, että se antaa sekä kosteutta ja raikkautta, mutta se tuntuu myös rauhoittavalle ja jopa aavistuksen rasvaiselle. Siitä syystä uskon kasvoveden olevan loistava valinta erittäin kuivalle iholle, joka on pahimmillaan ärtynyt ja rikkonainen.

Vegaaninen Kaura-Kamomilla hoitovesi on loisto uutuustuote rauhoittavan ominaisuuden ja probioottisten vaikutusten vuoksi. Probioottisia tuotteita on tullut varsinkin viime aikoina enemmän, mutta kaikista tähän saakka kokeilemistani tuotteista tämä on selkeästi kuivalle iholle paras täyteläisyytensä vuoksi. 

Tuotetta on saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa ja se ei tule pumppupullossa, koska tuote on tarkoitus taputella iholle käsillä. Pumpulille täyteläistä hoitovettä ei kannata laittaa, jossa tuotetta ei mene hukkaan.  Minulle on riittänyt kasvoveden lisäksi pelkkä voide, joka kertoo tuotteen kosteuttavuudesta ja hoitavuudesta. Yleensä taputtelen iholle pari kerrosta hoitovettä, vaikka yksi kerros riittää varsin hyvin kuivalle iholle. Tuotteessa on hyvin mieto kamomilla tuoksu.

Ruusu-kaura kasvovesi 

*Fiini Naturally Ruusu-kaura kasvovesi on pumppupullossa oleva kasvovesisuihke. Tuote sopii herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle ruusuveden rauhoittavan ominaisuuden vuoksi. Kasvovesi raikastaa, virkistää ja heleyttää ihoa.

Tuotteen pohja on tehty ruusuveteen.Ruusuvesi rauhoittaa esimerkiksi couperosasta johtuvaa punoitusta ja kaurauute vähentää kutinaa, ihoärsytystä ja sopii esimerkiksi atooppiselle iholle. Hyaluronihappo ja glyseriini kosteuttavat ihoa.  Kaurauutteen probiootit tasapainottavat ihon toimintaa. Tuote on vegaaninen.

Koostumukseltaan kasvovesi on vesimäinen ja kosteusteholtaan se tuntuu kevyemmältä kuin kaura-kamomilla kasvovesi. Suihkepullossa olevaa kasvovettä voi vaikka suihkia kasvoille päivän aikana, jos iho kaipaa virkistystä ja rauhoitusta. Tuote sopii myös raskaana oleville.

Ruusukasvovesien ruusuinen tuoksu on melko voimakas ominaistuoksultaan. Itse en syty ruusun tuoksusta niinkään ja siitä syystä näistä kahdesta tuotteesta ehdottomasti tykkäsin enemmän kaura-kamomilla hoitovedestä.

Vaikka minulla ei ole herkkä iho, niin erittäin kosteusköyhä ja ajoittain kiristelevän kuiva ihoni piti täyteläisestä hoitovedestä. Kerrankin kunnolla kosteuttava kasvovesi, joka ei häviä ihoon ja kaipaa heti päälleen toista tuotetta.

Tuotteita myy *Twistbe

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *