Kesän rusketus luonnollisilla ja laadukkailla Zuii Organic itseruskettavilla

*Tuotteet saatu/ House Of Organic

Lämpimät säät innoittavat kaivamaan kesävaatteet kaapista ja levittämään itseruskettavat koko keholle. Tänä keväänä pääsin tutustumaan australialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Zuii Organicin luomusertifioituihin, vegaanisiin ja laadukkaisiin itseruskettaviin, joista sarja on erityisesti tunnettu.

*Zuii Organic Flora Gradual Tan vartalovoidetta on kehuttu parhaimmaksi itseruskettavaksi ja täytyy minunkin yhtyä samaan ylistyskuoroon. Ensinnäkin kauniin rusketuksen lisäksi tuote hoitaa ihoa ja sisältää raaka-aineita, kuten luomu bambumehua, raakakaakaota, shea voita ja auringonkukkaöljyä, jotka jättävät ihon luonnollisen kosteutetuksi.

Asteittain päivettävä itseruskettava antaa vaalealle iholleni sopivasti luonnollista ja kevyttä rusketusta, jota voin halutessani syventää lisäämällä tuotetta peräkkäisinä päivinä. Lopputulos ei ole oranssi ja harvoin saan minkäänlaisia epämääräisiä laikkuja ihooni varsinkin, jos levitän sen Zuiin omalla pehmoisella levityskintaalla. Olen laiska kuorimaan ja kosteuttamaan ihoani ennen itseruskettavien levitystä ja silti en ole onnistunut kertaakaan saamaan läikikästä lopputulosta. Yksi levityskerta antaa hyvin kevyen lopputuloksen, mutta näkyvämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi tuotetta pitää levittää muutamana päivänä peräkkäin.

Yksi tuotteen parhaimmista ominaisuuksista on se, että se ei tuoksu perinteiselle itseruskettavalle, eivätkä valkoiset lakanat tai vaatteet värjäydy oranssiksi. Kevyt emulsiomainen koostumus on lisäksi helppo levittää ja tuote liukuu iholla helposti ja se imeytyy ihoon nopeasti.

Tuotteessa on hyvin kevyt vaniljan ja bergamotin tuoksu.

Tämä tuote on täyden kympin arvoinen.

Kaksi levityskertaa Zuii Organic Flora Gradual vartalovoidetta.

Kasvojen oma asteittain itseruskettava *Zuii Organic Flora Gradual itseruskettava kasvovoide on samankaltainen kuin vartalotuote, mutta astetta kevyemmän tuntuinen. Yksi levityskerta antaa kevyen ja terveen värin kalpeille kasvoilleni, joten en ole kokeillut levittää sitä peräkkäisinä päivinä.

Tuotteessa on jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta, sekä keltasoihdukin mehua, jotka yhdessä auttavat lisäämään kollageenin tuotantoa ja tasoittavat ihoa.

*Zuii Organic Flora itseruskettavan vaahdon sisältämät  bambumehu, raakakaakao ja viinirypäleiden uniikki sekoitus auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Kevyt ja helposti levittyvä koostumus lupaa luonnollisen ja kullanhohtoisen rusketuksen 7-10 päiväksi.

Kevyen päivetyksen aikaansaamiseksi tuotteen kannattaa antaa vaikuttaa iholla 2 tunnin ajan. Astetta syvemmän rusketuksen saa, jos tuotteen antaa vaikuttaa 3-6 tunnin ajan. Itse pidin tuotetta 3-4h ajan vaikuttamassa ja säärilleni muodostuu kaunis rusketus, joka on tummempi kuin asteittain ruskettavan tuotteen antama rusketus, mutta silti luonnollinen ja paahteisen kullanruskean värinen. Tuotteesta on saatavilla neljä sävyä Light, Medium, Dark ja Ultra Dark.

Vaaleanruskea karttaväri helpottaa vaahdon tasaista levittämistä ja vaahto imeytyy nopeasti. Tuote on hajusteeton.

Tykkäsin enemmän asteittain levitettävästä voiteesta, sillä koen pois pestävät itseruskettajat vaivalloisemmaksi käyttää.

Kaikki kolme tuotetta tuntuivat laadukkaille ja ylellisille ruskettajille ja  niillä saa kauniin, kevyen ja tasaisen päivetyksen. Vaivattomin ja helpoin tuote on asteittain itseruskettava voide, sillä sen voi levittää suihkun jälkeen yötä vasten vartalovoiteen tavoin. Jos taas haluan rusketuksen nopeasti, niin silloin valitsen vaahdon.

Itseruskettavien levitys kannattaa aina tehdä levityskintaalla tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kunhan on jokin kinnas, mutta kieltämättä Zuiin Organic levityshansikas *Zuii Organic Tan Applicator Mitt on pehmeämmän tuntuinen kuin monet muut levityskintaat, joka teki levityksestä astetta ylellisempää.

Tuotteita on saatavilla tavarataloista sekä *House Of Organic- verkkokaupasta.

Oletko kokeillut Zuiin itseruskettavia? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *