Kestävät luomivärikynät

Kirjoitin jo aiemmin tästä ihanasta Kikon luomivärikynästä mutta koska löysin muutaman kivan lisävärin niin tässä tulee ihan oma juttu pelkästään Long Lasting Stick Eyeshadow -tuotteesta. Voidemaiset luomivärit ja luomivärikynät ovat niin helppokäyttöisiä, että jos etsit helppoa meikkityyliä niin vastaus on näissä tuotteissa! 

kynät1.jpg

Ennestään minulla oli väri 38, joka on aavistuksen luumuun taittava ruskea. Sitä olen käyttänyt arkimeikissä sekä sellaisenaan että toisinaan vaaleaa helmiäisluomiväriä päälle laittaen. Nyt löysin uuden suosikkini, sävyn numero 05 joka on ruusuun taittava taupe ja se sopii hyvin sekä arkimeikkiin että iltameikkiin

kynät3.jpg

Vihreille silmille suositellaan käytettäväksi luumuun ja lilaan taittavia sävyjä. Olen itse jotenkin aina vierastanut luumun sävyjä, sillä ne tekevät ilmeen helposti itkuisen näköiseksi ja korostavat tummia silmänalusia entisestään. Tämä väri on ihana! Se on raikas lilaan/ruusuun taittava ja voimakkaasti helmiäinen. Tämä väri sopii myös muille silmien väreille tosi hyvin! Tämä taitaa olla suosikkiväri Kikolla, sillä ostin viimeisen kappaleen ja löysin paljon muiden kirjoituksia väristä numero 05. 

käsi uusi kopio.jpg

Suunnitelmissani oli myös ostaa vaalea norsunluun värinen luomiväri, joka on hyvä väri liikkuvalle luomelle tai korostukseen kulmaluun alle. Koska en löytänyt sopivaa puuterimaista luomiväriä, niin ostoskoriin lähti mukaan Long Lasting Stick Eyeshadow nro 28. Norsunluun värinen luomiväri sopii hyvin pohjustavana luomivärinä, jos sinulla on läpikuultavan kirjavat silmäluomet ja jos käytät voidemaisia luomenpohjustuksia, jotka eivät ole kovin peittävä. Tasaisella pohjalla esim. kirkkaat luomivärit näyttävät kauniimmilta.

Luomivärikynä kannattaa levittää sormilla liikkuvalle luomelle. Kuivahduttuaan se jämähtää iholle joten häivytä sitä ulos ja ylöspäin nopeasti. Kynän kärki on myös sen verran ohut, että sillä voi vetää rajauksen luomen alle ja häivyttää kevyesti siveltimellä. 

kasvot korjaa.jpg

 

kasvot2.jpg

Tässä vielä plussat ja miinukset tuotteelle:

Plussat:

Helppo käyttää

Paljon pigmenttiä

Pitkäkestoinen

Edullinen

Yli 30 värivaihtoehtoa

 

Miinukset:

Jämähtää iholle nopeasti joten työskentele nopeasti

Vaatii tehokkaan meikinpoistoaineen

 

 

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *