Kilpparikuori on uusi ombré!

Ombrét ja liukuvärjäykset ovat menneen talven lumia ja uusin hitti hiusväreissä on tortoiseshell eli suomeksi kilpparikuori. Kilpparikuori-väriä sanotaan ombrén hienostuneemmaksi sisareksi ja se on luonnollisemman ja pehmeämmän värinen kuin sisarensa.

kilppari2.jpg

 

Kilpikonnaväri koostuu vähintään kolmesta eri sävystä, jotka ovat lämpöisiä ja luonnollisia kuten kultaiset, karamellit, pähkinät ja suklaan sävyt.  Siinä missä Ombré näytti siltä kuin latvat olisi dipattu vaaleaan hiusväriin ja liukui suoraan tummasta vaaleaan, kilpparitukka on eläväisempi ja koostuu useammasta eri väristä ja raidoista. Vaaleat sävyt ovat ylempänä ja lähempänä kasvoja.

 

kilppari1 - Copy1.jpg

 

Lämmin kilpparikuorivärjäys sopii mielestäni parhaiten lämpimän sävyiselle iholle mutta meille suomalaisille vaaleaihoisille värjäyksen voi toteuttaa myös hieman kylmemmillä sävyillä. Pyydä kampaajaasi laittamaan esim. kullanvaalean sijaan beigen, hiekan ja karamellin värejä.  Mielestäni kaunein hiusväri on usein silloin kuin hiuksessa on sekä lämpimiä että kylmiä sävyä sekaisin.  

MAINgiseleandjessicaable130215.jpg

 

 

image001-556x600 kopio.jpg

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *