Kirkas ja pehmeä iho AHA-hapoilla – Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic

Yksi heleän ja kirkkaan ihoni salaisuus on AHA-happoja tai tuttavallisemmin hedelmähappoja sisältävät tuotteet. Huomaan ihossani selkeän muutoksen, jos en ole hetkeen käyttänyt kuorivia tuotteita. Iho tuntuu ja näyttää sameammalta ja elottomammalta, mustapäät ja ihon rasvaisuus tuntuu lisääntyneen. Ikäänkuin iho olisi paksumpi ja epätasaisempi. AHA-happoja sisältävät kuorinnat tuntuvat ensisijaisesti raikastavan, tasoittavan ihon väriä ja pintaa, mutta ne myös kosteuttavat ihoa.

AHA-happoja sisältävät tuotteet korvaavat perinteiset rakeiset kuorinnat ja niiden avulla ihoni selkeästi vastaanottaa paremmin kosteuttavat tuotteet ja antaa sille terveen värin ja heleyden. Kuivaa ja kuorimatonta ihoa voisi vertailla hiekkapaperiin. Se ei pysty vastaanottamaan kosteuttavaa tuotetta yhtä hyvin kuin kuorittu iho.

AHA-HAPOT

AHA-hapot eli alfahydroksihapot ovat happoryhmä, joita on luonnollisesti esim.maidossa, hedelmissä ja sokeriruo’ossa. AHA-hapot kuorivat ja ikäänkuin sulattavat kuollutta ihosolukkoja ihon pinnalta. Kun kuollut ja samea pintasolukko poistuu, niin alta paljastuu kirkkaampi ja huomattavasti pehmeämpi iho. Tällöin myös kasvovedet ja muut hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin, joten myös kuivaihosten kannattaa kokeilla lempeitä happokuorintoja.

Käytössäni on erilaisia AHA-happoja sisältäviä tuotteita, kuten Bybi Beautyn poispestävä *Acid Gold Aha Face Mask, käteviä *Whamisan  Peeling Finger Mitt– kuorintalappuja, mutta kenties se helppokäyttöisin tuote on päivittäisessä käytössä olevat AHA-happoja sisältävät kasvovedet.

Bybi day glow aha toner

BYBI BEAUTY DAY GLOW BRIGHTENING AHA TONIC

*Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic on melko uusi tuote, jota oli tietysti pakko päästä testaamaan, koska Bybi Beautyn tuotteet ovat toinen toistaan parempia. Bybin kasvoveden AHA-hapot ovat AHA-hapoista hellävaraisempia maitohappoja ja limekaviaarin sisältämiä AHA-happoja, jotka sopivat myös herkälle iholle.

Tuotteen glyseriini kosteuttaa ihoa ja probioottinen reishiuute ja limekaviaari auttavat tasoittamaan ihonsävyä. Arginiini ja reishiuute silottavat ihoa ja laadukkaat kukkaisuutteet kuten hibiskusken kukkauute pehmentävät ihoa.

Probiootit ja probioottinen reishiuute tasapainottavat ihon mikrobiomia ja antioksidanttirikas tasmanialainen pippurimarja suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Bybi day glow aha toner

Olen käyttänyt muutaman pullon Joik Organicin AHA-happoja sisältävää *Joik Organic Illuminating & Brigtening AHA Facial Toner- kasvovettä ja halusin mielenkiinnosta testata, että onko näissä kahdessa kuinka tuotteessa eroa.

En huomannut tuotteissa suurta eroa, mutta Bybin tuote on selkeästi paksumpaa geelimäisempää nestettä. Kosteusteholtaan kasvovesissä on mielestäni aika sama tulos. Ehkä Joikin kasvovesi jättää ihon vähän kosteutetumman tuntuiseksi. Molemmissa tuotteissa on hento kukkaishedelmäinen tuoksu. Bybissä alkuun jopa vähän pistävä, mutta ei mitenkään häiritsevä.  Osa taas sanoo Joikin kasvoveden tuoksuvan enemmän ja tarkkaan nuuhkimalla siitä jää vähän parfyymimäisempi tuoksu iholle. Kumpikaan ei tuoksu mielestäni liikaa, enkä käytössä kiinnitä niihin mitään huomiota.

Bybin kasvovesi kannattaa taputella kasvoille käsillä, koska se meinaa paksumman koostumuksensa vuoksi valua pumpulilta pois. Kämmenien kautta kasvovettä ei mene myöskään hukkaan.

Bybin Day Glow Brightening AHA Tonic on hyvä tuote, mutta näistä kahdesta pidän hitusen verran enemmän Joikin vesimäisemmästä koostumuksesta. Tykkään jostain syystä pyyhkiä AHA-happoja sisältävät kasvovedet pumpulilla, vaikka nykyään taputtelen useimmat kasvovedet kämmenillä kasvoille. Jotenkin mielessäni ajattelen ikäänkuin pyyhkiväni kasvovedellä ne ylimääräiset kuolleet ihosolukot pois ja puhdistavani kasvojen ihoa.

Bybin kasvovettä myy *Jolie, *House of Organic,  *Twistbe

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *